„Naujausiame albume aš kalbu apie savo vidinį pasaulį, apie kurį žino tik patys artimiausi man žmonės. Šiuo gyvenimo laikotarpiu norėjosi įsigilinti į save, savo poelgius ir pagaliau nusistatyti aiškią trajektoriją: kokiu žmogumi aš noriu būti ir kokiomis vertybėmis noriu vadovautis gyvendamas.

Pradėjau žymiai kritiškiau žiūrėti į viską, ką galvojau, dariau ar planavau daryti. Tai nuvedė į kitokią kūrybą, kuri atsispindės naujausiame albume.

Daina „Tik Tu“ yra viena tų dainų, kurioje esu visiškai atviras. Kurioje analizuoju kiekvieną savo praeities žingsnį, kurioje suprantu savo klaidas, kurioje noriu pats sau priminti, kas gyvenime yra svarbiausia. Tikiu, kad būtent tokios mano dainos turi didžiausią rezonansą. Man visuomet svarbiausias muzikos aspektas – tas nematomas ryšys su klausytoju. Stengiuosi juos pasiekti ir suprantu, kad tai įmanoma tik tuomet, kai esi visiškai atviras ir tikras“, - apie dainą pasakojo Kazimieras Likša.

Dainos klipui neastitiktinai buvo pasirinktas minimalistinis sprendimas. Kaip sako klipo režisierius Mindaugas Bulnis, „norėjosi pademonstruoti tuščią erdvę, kuri simbolizuotų pabėgimą nuo visko. Kurioje mūsų pagrindinis personažas liktų vienas su savimi ir toje tyloje galiausiai išgirstų tai, kas jo viduje. Nors klipas iš pirmo žvilgsnio atrodo nesudėtingas, jo įgyvendinimas reikalavo nemažų pastangų. Juk tikslas buvo kinematografiški meniniai kadrai. Todėl esu dėkingas visai savo GACP films komandai, kuri taip puikiai pasidarbavo. Tikiu, kad mums pavyko pasiekti norimą rezultatą“.

Kazimieras Likša užsiminė, kad šiuo metu yra suplanavęs dar kelių dainų pristatymus. „Esu be galo laimingas, kad gyvenimas susidėliojo taip, jog aplink savo turiu tiek daug nuostabių žmonių. Šiuo metu esu suplanavęs dar kelis vaizdo klipus. Vieną iš jų derinu su puikiu menininku Art Belikov, o kitą planuoju kaip vieną savo didžiausių muzikinių-meninių projektų, prie kurio dirbtų jungtinė 30 kūrėjų komanda. Nenoriu šiandien visko išduoti ir atskleisti, tačiau noriu pranešti visiems savo klausytojams, kad nesiruošiu sustoti. Muziką noriu atiduoti. Ji be klaustytojo neturi prasmės“,- apie savo ateities planus pasakojo atlikėjas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)