„Rudenį vežiau dukrą į mokyklą, kai ji atsisuko ir paklausė: „Tėti, ar prasidės karas?“ Mano širdis nukrito į kulnus supratus, kad ji išgyvena tą patį, ką aš išgyvenau prieš 40 metų, kai JAV vadovavo R. Reiganas. Augau netoli Vašingtono, todėl žinojau, kad jei įvyks branduolinis karas, pirmiausia nukentės būtent ši JAV dalis. Po pokalbio su dukra tą pačią dieną parašiau „Waiting on a War“, – prisimena „Foo Fighters“ lyderis Dave‘as Grohlas.

„Foo Fighters“ – „Waiting on a War“

„Waiting on a War“ vaizdo klipe pinasi daugybės skirtingų jaunų žmonių gyvenimai, o vienas personažas primena pati Dave‘ą jaunystėje. Šią labai savalaikę dainą, kai pasaulyje, ypatingai pačioje Amerikoje, vyksta nesutarimai, „Foo Fighters“ jau spėjo atlikti ir gyvai. Tai įvyko praėjusią savaitę – D. Grohlo 52-ojo gimtadienio dieną grupė lankėsi Jimmy Kimmelo vakaro šou.

„Foo Fighters“ naujas singlas gyvai

„Foo Fighters“ šiemet išleido ir dar vieną singlą pavadinimu „No Son of Mine“. Grupė ne be priežasties vieną po kito pristato naujus kūrinius, dalyvauja televizijos laidose ir dalina interviu. Pakeliui – dešimtasis „Foo Fighters“ albumas „Medicine at Midnight“.

Jubiliejinis albumas turėjo išeiti dar pernai. Grupė netgi buvo suplanavusi gastroles: „Pasaulinis turas buvo sudėliotas, marškinėliai pagaminti, netgi sunkvežimiai buvo pakrauti koncertine technika“, – pasakoja Dave‘as Grohlas iš savo vilos Havajuose. Ten jis planavo praleisti tik trumpas atostogas su savo šeima ir išvykti į pasaulinį turą, tačiau Havajuose liko kur kas ilgiau. Nepaisant lėtai besikeičiančios pasaulinės situacijos naujasis „Foo Fighters“ albumas pagaliau pasirodys – jau vasario 5 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)