Su net 18-oje šalių pirmąją vietą pasiekusiu albumu „PWR UP“ sugrįžusi australų roko grupė „AC/DC“ turi staigmeną – šią savaitę pasirodė vaizdo klipas, kuriame pasirodo ketvertukas. Klipe nepailstančios legendos daro tai, ką moka geriausiai – dalinasi savo energija.

Didžėjus, muzikantas, jaunimo dievinamo prekės ženklo „Off-White“ savininkas, „Louis Vuitton“ mados namų vyriškos linijos kūrybos vadovas, architektas ir dar galima būtų tęsti... Virgilas Ablohas yra absoliutus talentas, todėl ir jo muzika ypatinga ir hipnotizuojanti. Toks yra ir jo naujas kūrinys. Rekomenduojame!

Populiarumo dainuodamas su grupe „Chase & Status“ susilaukęs Tomas Grennanas tęsia solinę karjerą ir šiandien pristato vaizdo klipą dainai „Little Bit of Love“. Jame balsingasis britas nagrinėja toksišką vyriškumo suvokimą, taip pat – besąlyginės meilės temą.

Foo Fighters“ šiemet aktyviai pradeda metus ir šiandien galima mėgautis jau antruoju 2021 m. išleistu grupės singlu „Waiting on a War“. Jį vokalistas Dave‘as Grohlas parašė tada, kai jo mažametė dukra kelyje mašinoje paklausė: „Tėti, ar vyks karas?“ Šio singlo vaizdo klipas – jau pirmadienį, o šįvakar grupė „Waiting on a War“ atliks gyvai Jimmy Kimmelo vakaro šou.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)