Lietuvos dainininkus galime pavadinti Lietuvos metraštininkais, įamžinančiais įvykius, jausmus, praeitį ir dabartį. Apie laisvę sukurta išties nemažai dainų, o viena jų – pati naujausia – „Įkvėpk drąsos“, atliekama Evelinos Sašenko, šiandien išvydo dienos šviesą, rašoma pranešime spaudai.

„Ši daina – tarsi praeities įvykių atspindys šiandien. Prieš trisdešimt metų turėjome susitelkti kovai už mūsų laisvę, šiandien ir vėl telkiamės draugėn mintimis, nes kaip niekada turime būti stiprūs kartu – tik taip išgyvensime visas negandas“, – įsitikinusi Evelina, kūrinyje atskleidusi ir kitą savo, kaip atlikėjos pusę.

Čia Evelina suskamba visai kitame amplua – iš švelniosios romantikės tampa rokere.

„Nepaprastai džiaugiuosi kūriniu, kuris paliečia iki širdies gelmių: pati sukūriau melodiją, o tekstą patikėjau Rūtos Lukoševičiūtės – Daudienės plunksnai: ji išties moka perkelti net neišsakytas mintis ant popieriaus, o galutinį dainos skambesį „išgavo“ muzikos prodiuseris Robert Kosinski. Džiaugiuosi suburta komanda ir esu įsitikinusi, kad dainų reikia klausytis, o ne apie jas kalbėti“, – šypsosi Evelina ir kviečia įvertinti naujausią jos atliekamą kūrinį „Įkvėpk drąsos“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)