Pro šalį vykusių asmenų Erdvilo Petro Abukevičiaus ir Luko Paukštės užfiksuotoje vaizdo medžiagoje matyti, jaunos merginos vairuojamo Honda Civic markės automobilio susidūrimas su Keanu Blunt vairuojamu motociklu, taip pat – po susidūrimo be sąmonės šalikelėje gulinti dainininko pakeleivė, rašoma pranešime spaudai.

Panašu, jog velnišką greitį mėgstančiam atlikėjui šį kartą labai pasisekė, jis atsipirko vos keliais nubrozdinimais.

Keanu Blunt atstovaujanti kūrybinė komanda „Autostrada“ teigia, jog tikslios įvykio aplinkybės dar tiriamos, tačiau užsimena, jog įvykio kaltininku laikomas vaizdo įraše užfiksuotas neatpažintas skraidantis objektas.

Itin sėkmingais ir netikėtais duetais su Virgiu Stakėnu, Free Finga ir kitais atlikėjais vietą Lietuvos muzikos scenoje išsikovojęs atlikėjas praėjusių metų pabaigoje klausytojams pristatė savo debiutinį albumą „Velniškas Greitis“. Dainininko nuoširdus darbas ir atkaklus tikslo siekimas neliko nepastebėti – Keanu Blunt šiemet nominuotas net dvejose muzikos apdovanojimų M.A.M.A kategorijose.

Keanu Blunt džiaugėsi ir sulaukęs didelio gerbėjų palaikymo – tai jam leido prisiminti, kad albumą išleido ne vien sau.

„Tai ką gaudavau asmeninėse žinutėse kartais primindavo išpažintį – tarsi žmogus klausydamas tas dainas pažvelgė į savo sielos dalį, kurią buvo apleidęs ar net nežinojo, kad turi”, – kalbėjo atlikėjas.

Šiuo metu dainininko planuose – intensyvus atsigavimas po sukrečiančio eismo įvykio bei kaltininko paieškos. Keanu Blunt ir visa jo komanda prašo įdėmiai peržiūrėti straipsnyje pateiktą vaizdo medžiagą, įsiklausyti į fone skambančią muziką ir atsiliepti visus, galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos apie šį eismo įvykį bei jo detales.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją