Spaudos pranešime cituojamas pats atlikėjas: „Didesnio š**o cirko pavidalu dar nemačiau. Geriausiu atveju galime tai pavadinti repu – tiksliau poprepu, bet tikrai ne Hip-Hop. Tikrai nesinorėtų, kad Hip-Hopo kultūra išsidegintų ausis ir pabėgtų iš Lietuvos.

Deja, tai jau vyksta. To įrodymas lietuvis, kuris be jokių problemų skinasi kelią Didžiojoje Britanijoje – Kilo Tips ar KRP atstovaudami specifinį JK repo stilių. Kodėl tokie talentingi vaikiai kaip jis savo kūryba išveža į užsienį? Nuo kada primityvus garso takelis ir keli šiuolaikinio šešiolikmečio posmai yra metų Hip-Hopas? Galų gale Ade, Kastetas, Skrebe, Operatyvūs, Laikrodis/Kaseta, Erkė, Keturios Ryto šiais, 2020 metais, išleido puikius albumus.

Pushaz

Aš nesiruošiu tylėti. Niekada to nedariau ir nesiruošiu daryti dabar. Visi, kas mane pažįsta, žino, jog visada kalbu „nevyniodamas į vatą“. Žinau, kaip dirba šou biznis ir matau, kas vyksta ten, kur nėra priežiūros. Manau, kad šitiek metų praleidęs scenoje ir atstovaudamas Hip-Hopo kultūrai aš turiu teisę išreikšti savo asmeninę nuomonę, nes tai, kas čia įvyko, yra gėda ne tik šiam stiliui, bet ir visai muzikai. Ne kiekvienas paėmęs gitarą yra roko atlikėjas ir ne kiekvienas paėmęs mikrofoną yra reperis.

Matėte jų oficialiame puslapyje mano pavardė įrašyta prie patariamosios tarybos narių? Aš apie tai nieko nežinau. Niekas manęs neklausė jokios nuomonės ir po viso to naudoja mano sceninį vardą. Hip-Hopas dar gyvas, bet mes norime jį sunaikinti nominuodami cirko artistus ir kurdami netikrą produktą.

Pilnas atlikėjo vaizdo įrašas žemiau esančioje nuorodoje:

Delfi primena, kad 2020-ųjų Metų hip-hop grupė pretenduoja tapti: Ironvytas, Flying Saucer Gang, OG Version, Omerta, Vilniaus Energija.

Sausio 29-ąją dieną turėję įvykti 10-ieji M.A.M.A apdovanojimai pakeitė datą – muzikos renginys numatomas kovo 27-ąją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)