Vilniaus miesto savivaldybės bei „Kalėdos sostinėje“ drauge su „Delfi“ organizuojamas projektas „Iš Vilniaus į namus“ kas vakarą nuo gruodžio 28 dienos rodė šiltus, jaukius garsių mūsų šalies atlikėjų bei grupių koncertus. Kad žiūrintiems per ekranus jaustųsi, lyg pasirodymas vyksta jų namuose, specialiai tam buvo įkurta speciali svetainę primenanti studija. Belaukiant šio vakaro V. Bareikio koncerto, kviečiame pamatyti jo filmavimo užkulisius. Tai, kas liko už kadro – vaizdo reportaže straipsnio viršuje ir nuotraukų albume.

„Jaučiuosi pakankamai neįprastai, bet aš tikiu, kad dėl stipraus tikėjimo viskas yra įmanoma ir jūs galit patikėt, kad mes esame kartu, esame šalia. Aš, būsiu kaip koks senovinis hileris, kuriuos rodydavo senais laikais per televiziją, jie šventindavo vandenį, gydydavo žmones. Tai aš lygiai taip pat šiandien tikiuosi, kad bent kažką šiek tiek pralinksminsiu, pagydysiu ir sulauksiu atgalinio ryšio. Ar susitariam? Jeigu supratot mane, mirktelkit savo kaire akim“, – šypsodamasis pasirodymą pradėjo Vidas.

Koncerte skambės tokios megahitais tapusios atlikėjo dainos, kaip „Pusvalanduko“, „Pažiūrėk į mane, mama“, „Babkės“ ir pan. Jas savo iškalba garsėjantis V. Bareikis papildys nuoširdžiu bendravimu su žiūrovais, pasakojimais apie tai, kaip gimsta jo kūriniai, istorijomis iš kelionių. Gerbėjai galės sužinoti, kurį kūrinį atlikėjas vadina vienu savo mylimiausiu ir išgirs pačią pradinę jo versiją, o koncertą V. Bareikis užbaigs, kaip jis pats tituluoja, „svarbiausia 2020 daina“.

„Iš tikrųjų labai labai džiaugiuosi, kad turiu šį koncertą, šį pasirodymą. Šis laikotarpis yra atlikėjams pakankamai sudėtingas, dėl to, kad ne tik neturime atgalinio ryšio su auditorija, bet net ir kur pasirodyti. O kai jau esi toks veikėjas, kūrėjas, tai tau labai būtina rašyt tą savo muzikinį dienoraštį ir juo dalintis. Tad labai vertinu šią galimybę pasirodyti. Nusprendžiau į savo šiandienos programą įtraukti ne tik tokias dainas, kurios yra užvedančios, linksmos, su kuriomis mane daugelis asocijuoja. Išgirsite ir vieną man asmeniškai svarbiausių dainų. Ypač dėl to, kad šita daina buvo būtent sukurta tokioj akustinėj aplinkoj, kaip čia“, – atvirai su žiūrovais bendravo V. Bareikis.

Vido Bareikio gyvo garso koncertas eteryje – jau šiandien, antradienį, 20.30 val. „Delfi“ portale arba per televiziją „Delfi TV“.

Nuo gruodžio 28 dienos kas vakarą tuo pačiu metu žiūrovai išvys net 10 neįprasto formato koncertų, kuriuos surengė Vidas Bareikis, Justė Arlauskaitė-Jazzu, Monique, Mantas Jankavičius, „Baltos varnos“, Ieva Zasimauskaitė, Monika Linkytė, „Saulės kliošas“, Vaidas Baumila bei Jessica Shy.

Koncertų grafikas:

01.05 – Vido Bareikio koncertas
01.06 projektą užbaigs Ievos Zasimauskaitės koncertas

Koncertų ciklą pirmadienį pradėjo grupė „Saulės kliošas“, pasirodymą galima pamatyti čia:

Antradienio „Baltų varnų“ koncertą žiūrėkite čia:


Ypatingai šiltas bei jaukus Monique koncertas:

Naujųjų išvakarėse rodytas Manto Jankavičiaus koncertas:

Kaip naujai suskambo Vaido Baumilos hitai, galite išgirsti čia:

Jessicos Shy koncertas:

Justės Arlauskaitės – Jazzu pasirodymą galite pamatyti čia:


Monikos Linkytės, Sigio ir baso pianisto pasirodymas:
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)