Puikų balsą ir ne vieną hitą savo sąskaitoje turinčios dainininkės gyvo garso koncertas – vienas iš dešimties projekto „Iš Vilniaus į namus“ akustinių ryškiausių mūsų šalies atlikėjų bei grupių pasirodymų, kuriuos šiuo metu kasdien kviečia žiūrėti Vilniaus miesto savivaldybė ir „Kalėdos sostinėje“ drauge su portalu „Delfi“.

Projekto organizatorių tikslas ir buvo bent trumpam žiūrovus bei atlikėjus grąžinti į laiką, kuomet mūsų nevaržė koronaviruso sukeltos pandemijos apribojimai, kai dainininkai galėjo laisvai dalintis savo dainomis, o žmonės mėgautis profesionaliu, kokybiškai įrašytu garsu.

Koncerto, kuriuo galėsite mėgautis jau šįvakar, filmavimo užkulisiai užfiksuoti videoreportaže straipsnio viršuje bei nuotraukų albume:

Pasirodymo metu dainas keitė smagūs Jessicos bei jos muzikantų pokalbiai, dainų istorijos. Tiesa, dainininkė kreipėsi į gerbėjus su kiek pavojingu prašymu, ragindama pasigarsinti žiūrovams savo išmaniuosius ir televizorius taip, kad net kaimynai galėtų pasimėgauti koncertu.

Jo metu dainininkė į studiją pasikvietė dar ir svečią – tai pačiai įrašų kompanijai „Open Play“ priklausantį Roką Jančiauską, su kuriuo duetu atliko dvi dainas.

„Iš tikrųjų, man ši aplinka primena tokią, kurioje ir gimė mūsų dainos tekstai. Baiginėjosi vasara ir mes prisiminėm savo vaikystę, kilo daug labai gražių prisiminimų, taip atsirado daina Stadionai“, – prisiminė Rokas.

Pasirodymą Jessica Shy baigė šiltais žodžiais ir linkėjimais žiūrovams: „Aš žinau, kad šitas metas visiems labai sunkus. Ir mums sunkus, ir jums sunkus. Ir viskas ne taip, kaip buvo. Bet neleiskime, kad šita situacija mus liūdintų per šias šventes. Noriu palinkėti jums šilumos, vilties, džiaugsmo ir tikėjimo, kad viskas labai greitu metu susitvarkys ir mes galėsime ne tik būti visi kartu, bet ir dainuoti.“

Jaunimo numylėtinės Jessicos Shy gyvo garso koncerto nepraleiskite jau šiandien, šeštadienio vakarą, 20:30 val. „Delfi“ portale arba per televiziją „Delfi TV“.

Nuo gruodžio 28 dienos kas vakarą tuo pačiu metu žiūrovai išvys net 10 neįprasto formato koncertų, kuriuos be Jessicos Shy surengė Vidas Bareikis, Justė Arlauskaitė-Jazzu, Monique, Mantas Jankavičius, „Baltos varnos“, Ieva Zasimauskaitė, Monika Linkytė, „Saulės kliošas“ bei Vaidas Baumila.

Koncertų grafikas:

01.02 – Jessica Shy koncertas
01.03 – Justės Arlauskaitės – Jazzu koncertas
01.04 – Monikos Linkytės koncertas
01.05 – Vido Bareikio koncertas
01.06 projektą užbaigs Ievos Zasimauskaitės koncertas

Koncertų ciklą pirmadienį pradėjo grupė „Saulės kliošas“, pasirodymą galima pamatyti čia:


Antradienio „Baltų varnų“ koncertą žiūrėkite čia:

Ypatingai šiltas bei jaukus Monique koncertas:

Naujųjų išvakarėse rodytas Manto Jankavičiaus koncertas:

Kaip naujai suskambo Vaido Baumilos hitai, galite išgirsti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)