Belaukiant V. Baumilos pasirodymo, kurio metu jo nuotaikingos, energijos kupinos ir šokti kviečiančios dainos suskambo kaip niekad emocionaliai, jautriai bei romantiškai, kviečiame „užsukti“ į filmavimo užkulisius. Kas liko už kadro galite pamatyti vaizdo siužete bei nuotraukų albume.

Pats atlikėjas sakė, jog jo kartu su muzikantais pasirodymo tikslas – padaryti taip, kad bent jau trumpams žiūrovams pasimirštų praėjusiais metais pasaulį sudrebinusi ir išvarginusi pandemija, įprastą gyvenimą suvaržęs karantinas. O bent mintimis persikelti į jaukią svetainę, kuri buvo specialiai įrengta šiam koncertų ciklui ir kurioje V. Baumila jautėsi lyg namuose, bus labai paprasta. Pasirodymų tikslas toks ir yra – kad gyvai atliekama muzika sklistų iš vienų namų į kitus, kur šiuo metu visiems likti yra saugiausia.

„Ateikite pas mane į butą“, - žiūrovus kvietė dainininkas, kuriam ne tik instrumentais, bet ir dainuodami pritarė muzikantai. Pauzėse tarp dainų trijulė tarpusavyje dalijosi juokeliais, prisiminimais, traukė vieni kitus per dantį, pasakojo istorijas apie kūrinių atsiradimą bei kas išties slypi už gerbėjams jau puikiai žinomų hitų žodžių eilučių.

Tiesa, žiūrovų koncerto metu lauks staigmena – dainai „Milijonai“ prie Vaido prisijungė viešnia, grupės „Saulės kliošas“ vokalistė Justė Starinskaitė. Duetas su klausytojais papasakos gražiu ir labai sėkmingu bendradarbiavimu pasibaigusią istoriją apie net į Meksiką siųstą pasiūlymą, kūrybos procesą.

Taip pat V. Baumila į repertuarą įtraukė ir populiarią dainą „Suknelė“.

"Norėjau linksmos, sexy dainos, kurios žodžiai būtų paprasti ir pasakotų apie žemiškus dalykus, tą patį kūnišką malonumą, seksą. Mes retai apie tai dainuojame arba bandom metaforomis tai nuslėpti", - prieš atlikdamas kūrinį pristatė Vaidas.

Žiūrėdami koncertą, klausytojai sužinos ir apie karantino metu dainininko susigalvotą naują hobį.

Nuotraukų albume – filmavimų akimirkos:

V. Baumilos gyvo garso koncerto nepraleiskite jau šiandien, penktadienio vakarą, 20:30 val. „Delfi“ portale arba per „Delfi TV“.

Nuo gruodžio 28 dienos kas vakarą tuo pačiu metu žiūrovai išvys net 10 neįprasto formato koncertų, kuriuos be Vaido surengs Vidas Bareikis, Justė Arlauskaitė-Jazzu, Monique, Mantas Jankavičius, „Baltos varnos“, Ieva Zasimauskaitė, Monika Linkytė, „Saulės kliošas“ bei Jessica Shy.

Koncertų grafkas:

01.01 – Vaido Baumilos koncertas
01.02 – Jessica Shy koncertas
01.03 – Justės Arlauskaitės – Jazzu koncertas
01.04 – Monikos Linkytės koncertas
01.05 – Vido Bareikio koncertas
01.06 projektą užbaigs Ievos Zasimauskaitės koncertas

Koncertų ciklą pirmadienį pradėjo grupė „Saulės kliošas“, pasirodymą galima pamatyti čia:

Antradienio „Baltų varnų“ koncertą žiūrėkite čia:

Ypatingai šiltas bei jaukus Monique koncertas:

Naujųjų išvakarėse rodytas Manto Jankavičiaus koncertas:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)