Koncerto, kuriame galėsime išgirsti neseniai „iškepto“ Manto albumo „Veidai“ dainas, premjera 20.30 val. pasirodys tiek „Delfi“ portale, tiek per televizorius, kanalu „Delfi TV“, o kol kas kviečiame į pasirodymo filmavimų užkulisius. Tai, kas liko už kadro – vaizdo reportaže straipsnio viršuje ir nuotraukų albume.

Intriguoja vien jau tai, jog po repeticijos atlikėjas persirengė ir koncerte žiūrovai dainininką turbūt pirmąkart išvys vilkintį... pižama! Mantas, ruošdamasis filmavimams, labai atsakingai pažvelgė į projekto formatą, kurio tikslas – ne didžiulė scena kurioje nors iš arenų, o jaukus ir šiltas susitikimas su gerbėjais namų aplinkoje. Dar viena įdomi detalė, kurios nepamatys žiūrovai, yra Manto ir jo grupės privalomas ritualas prieš kiekvieną pasirodymą. Atlikėjas bei jo komanda kaskart susiburia į ratą, palinki vieni kitiems sėkmės ir gerai praleisti laiką. Galbūt todėl koncerte bus labai aiškiai juntamas dainininko ir jam pritariančių muzikantų ryšys. Grupės nariai pertraukose tarp dainų pasakojo istorijas, nevengė humoro, dalijosi ne tik smagiais prisiminimais, bet ir karšta arbata.

Koncerto atmosfera filmavimo metu priminė šiltą senų bičiulių susitikimą, todėl beveik neabejojame, kad vakare eterį išvysiantis gyvo garso koncertas baigiantis 2020-iesiems paliks itin pozityvias nuotaikas.

„Mane asmeniškai šis susitikimas labai džiugina. Užtat galvoju, kad nėra viskas taip jau blogai ir net ir tokioje kasdienybėje galima pamatyti magiškų dalykų, kurie suteikia viltį. Kas jaučiasi šiek tiek blogai ar neturi nuotaikos, kiekvienam noriu pasakyti, kad jūs man esate labai svarbūs. Ir, nepaisant to, jog neaišku, kada pasimatysime gyvai, aš apie jus galvoju kiekvieną dieną. Jūs esate neatsiejama mano gyvenimo dalis. Kaip darbas, kaip šeima. Ir per šias šventes maldoje, mintyse esu su jumis. Linkiu gražių švenčių ir nepraraskime vilties“, – tokiais nuoširdžiais žodžiais pasirodymą baigė Mantas.

Nuotraukų albume – filmavimų akimirkos:

Manto Jankavičiaus gyvo garso koncerto nepraleiskite jau šiandien, ketvirtadienio vakarą, 20:30 val. „Delfi“ portale arba per „Delfi TV“.

Nuo gruodžio 28 dienos kas vakarą tuo pačiu metu žiūrovai išvys net 10 neįprasto formato koncertų, kuriuos be Manto surengs Vidas Bareikis, Justė Arlauskaitė-Jazzu, Monique, Vaidas Baumila, „Baltos varnos“, Ieva Zasimauskaitė, Monika Linkytė, „Saulės kliošas“ bei Jessica Shy.

Koncertų grafkas:

12.31 – Manto Jankavičiaus koncertas
01.01 – Vaido Baumilos koncertas
01.02 – Jessica Shy koncertas
01.03 – Justės Arlauskaitės – Jazzu koncertas
01.04 – Monikos Linkytės koncertas
01.05 – Vido Bareikio koncertas
01.06 projektą užbaigs Ievos Zasimauskaitės koncertas

Koncertų ciklą pirmadienį pradėjo grupė „Saulės kliošas“, pasirodymą galima pamatyti čia:


Antradienio „Baltų varnų“ koncertą žiūrėkite čia:

Ypatingai šiltas bei jaukus Monique koncertas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)