Belaukiant ypatingai šilto Monique pasirodymo, kuriame kitaip suskambo populiariausios jos dainos, kviečiame nusikelti į filmavimo užkulisius. Juos galite pamatyti vaizdo reportaže bei nuotraukų albume.

Kaip koncerto metu sakė viena populiariausių šalies atlikėjų, nors muzikantai ir beprotiškai ilgisi scenos, pasimatymų su gerbėjais, svarbiausia jos pasirodymo misija – pabandyti padėti žiūrovams prieš sutinkant Naujuosius bent pusvalandžiui pamiršti šiuo metu susidariusią sudėtingą situaciją. Juk sunkumai galų gale praeina ir tunelio gale vėl įsižiebia šviesa.

Tarp puikiai gerbėjams žinomų kūrinių, tokių kaip „Nauja istorija“, „Planai“, „Nenoriu grįžt namo“, jaukiai ant sofos įsitaisiusi dainininkė atvirai pasakojo istorijas iš savo gyvenimo, santykių, neslėpė ir skaudžių akimirkų, iš kurių gimė hitais tapusios dainos. Koncerto pabaigoje Monique prisipažino, kad net ir iš skausmo gimę kūriniai šiandien jai skamba visiškai kitaip, nes dabar atlikėjos gyvenime – itin šviesus, kupinas meilės etapas, kai daugelis negandų nublanksta, nes šalia – mylimas žmogus.

Monique mylimąjį, kuris taip pat yra Lietuvos muzikos scenoje žinomas muzikantas, grojantis su ne vienu garsiu atlikėju, žiūrovai galės išvysti ir šio vakaro pasirodymo metu. Atlikėjos ir jai pritariančių trijų muzikantų koncerte dainos bei dar neišpasakotos istorijos skambės iš itin jaukios svetainės, specialiai šiam koncertų ciklui įrengtos „Naktiniame Vilniaus avilyje“.

Monique gyvo garso koncerto nepraleiskite jau šiandien, trečiadienio vakarą, 20:30 val. „Delfi“ portale arba per „Delfi TV“.

Nuo gruodžio 28 dienos kas vakarą tuo pačiu metu žiūrovai išvys net 10 neįprasto formato koncertų, kuriuos be Monique surengs Vidas Bareikis, Justė Arlauskaitė-Jazzu, Vaidas Baumila, „Baltos varnos“, Ieva Zasimauskaitė, Monika Linkytė, Mantas Jankavičius, „Saulės kliošas“ bei Jessica Shy.

Koncertų grafkas:

12.30 – Monique koncertas
12.31 – Manto Jankavičiaus koncertas
01.01 – Vaido Baumilos koncertas
01.02 – Jessica Shy koncertas
01.03 – Justės Arlauskaitės – Jazzu koncertas
01.04 – Monikos Linkytės koncertas
01.05 – Vido Bareikio koncertas
01.06 projektą užbaigs Ievos Zasimauskaitės koncertas

Koncertų ciklą pirmadienį pradėjo grupė „Saulės kliošas“, pasirodymą galima pamatyti čia:

Antradienio „Baltų varnų“ koncertą žiūrėkite čia:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)