Viena klausomiausių šalies radijo stočių „Power Hit Radio“ tęsia savo tradiciją ir jau trečius metus iš eilės kviečia senus metus palydėti bei Naujus pasitikti su populiariausiais kūriniais. Be to, šiemet paruošė ir naują staigmeną – specialius „Power Hit Radio“ apdovanojimus, vieną įteiks daugiausiai palaikymo sulaukusiai užsienio grupei ar atlikėjui, o kitą – lietuvių grupei ar atlikėjui, rašoma pranešime spaudai.

„Power Hit Radio“ pirma radijo stotis Lietuvoje pradėjusi kurti Top 100 populiariausių kūrinių, kuriuos išrenka patys klausytojai, naudodamiesi mūsų radijo programėle arba klausydami „Power Hit Radio“ internetinio „player‘io“, kuriame gali palikti savo „patiktuką“ už mylimiausią kūrinį. Taigi, paskutinę 2020-ųjų dieną išgirsime, kas šiais metais nusipelnė būti šimtuke. O šimtuke užėmusius pirmas vietas apdovanosime specialiu mūsų prizu – tai įspūdingas, kubo formos, masyvus apdovanojimas, sveriantis net 2.5 kg.! Vienas apdovanojimas bus skirtas lietuvių, o kitas užsienio atlikėjui ar grupei“, – naujieną pristatė „Power Hit Radio“ programų direktorius ir populiariosios ryto laidos „Šok į kelnes“ vedėjas Saulius Baniulis.

Taigi, gruodžio 31 dieną, nuo 12.00 val. iki 19 val. energijos ir geros nuotaikos dozę garantuos geriausios muzikos Top 100, o po jo – naujametiniai mix‘ai – ramiai tikrai nenusėdėsite!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)