Jei pažiūrėję vaizdo klipą prisiminsite savo naktinius nuotykius, drąsiai jauskitės šio kūrinio dalimi, nes, kaip pranešime spaudai teigia projekto „Boomeris“ atstovai, panorę likti paslaptyje, būtent realūs įvykiai ir paskatino sukurti šią dainą.

„Mintis sukurti dainą kilo, kai su kolegomis ir draugais atsitiktinai apsilankėme Vilniaus gatvėje tuo metu naujai atsidariusiame ir labai greitai užsidariusiame klube „Gravitacija“, - dainos priešistorę pasakoja projekto autoriai. – Šokių aikštelėje visi atsidūrėme su striukėmis bei paltais. Kaip ir kiti klube esantys žmonės, pradėjome juokauti, kad jeigu apsauga prašys nusirengti, mes tarsime griežtą ne ir šoksime su striukėmis, nes toks, neva, yra mūsų įvaizdis. Mums tai pasirodė gana juokinga, ir tuomet netikėtai gimė mintis tai įdainuoti“.

Nors ir atrodytų, kad sėdint namuose ir esant smarkiai apribotam gali būti sunku įžvelgti teigiamus dalykus, projekto „Boomeris“ autoriai tik nusišypso ir teigia, kad geros nuotaikos ir pozityvaus mąstymo taip lengvai iš žmonių neatimsi.

„Pati idėja ir mūsų apsilankymas klube su striukėmis įvyko dar praeitais metais. Tad, galima sakyti, kūrinio užuomazgos gimė dar ne karantino laikotarpiu, - šypsosi dainos autoriai. – Tikime, kad kiekvienas darbas turi būti įgyvendintas kokybiškai, todėl ir šiam projektui prireikė laiko. Optimizmas yra kraujyje – nesvarbu, kokie laikai bebūtų, vis tiek rasime džiaugsmo. Stengėmės realizuoti tai, kas mums kelia šypseną ir gerą nuotaiką. Žemintas vokalas, primenantis 90–uosius metus bei absurdiškas tekstas prašėsi atitinkamo vaizdo: judesiukai, treningiukai ir kokteiliukai. Paprastai tariant – klubelis su visais jo elementais“.

Vaizdo klipas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)