Būgnininkas Juozas Ėmužis pranešime spaudai papasakoj, kad dainos „Daydream“ klipu norėjo sužadinti žiūrovui melancholiją: „naudojome daug skirtingų kadrų, kurie kartu ir siejasi, ir nesisieja. Jie gali turėti skirtingų prasmių, tačiau pats filmavimo budas su VHS kamera kelia šiltas asociacijas. Į tai, turbūt, ir taikėme. Pavyzdžiui, mano šeimoje tėtis visada filmuodavo mus vaikystėje su VHS kamera, todėl kai matau tokius kadrus, visada smagu prisiminti kažką savito“.

Pasak vokalisto Kipro Žilionio, daina „Daydream“ perteikia jausmą, kuris pažįstamas kiekvienam: „rašiau tekstą meilės tematika. Manau, visi bent kartą buvome užstrigę svajonėse, kurių dabar nebėra. Visi turime tuos šiltus prisiminimus, kur norėtume sugrįžti“.

„Džiaugiamės, kad spėjome nufilmuoti klipą prieš judėjimo apribojimų įvedimą. Kadangi dabar pasivaikščiojimus, susitikimus ir vakarėlius galime tik prisiminti, o Kalėdas visi šventėme per zoom’ą, klipo idėja tapo net aktualesnė. Dabar laikomės saviizoliacijos, tikimes kad pandemija bus įveikta ir linkime visiems stiprios sveikatos“, – atviravo J. Ėmužis.

Grupės bosistas Valerijus Karevas apibendrino kaip grupei „indieca“ pavyko įveikti 2020 metų iššūkius: „metai koncertine prasme nebuvo produktyvūs, bet mes smarkiai patobulėjome, ypatingai, kai dalyvavome „Novus“ Lofto konkurse. Tai suteikė mums staminos eiti toliau. Svarbiausias metų įvykis buvo albumo „Meaningless quotes“ išleidimas. Kartu su „Daydream“ išleidome dar 7 indie rock stiliaus dainas, kurios yra prieinamos Youtube, Spotify, Itunes bei kitose platformose. Gražus sutapimas, kad metus galime vainikuoti savo pirmuoju vaizdo klipu“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)