Anot atlikėjos tai pati jautriausia ir brangiausia daina, kokią ji kada yra parašiusi, rašoma pranešime spaudai.

„Šie metai buvo keisčiausi ir patys nuostabiausi mano gyvenime, todėl ir daina gimė būtent tokia, kupina motiniško švelnumo ir šilumos.
Įrašus darėme paskutinį laukimo mėnesį ir juokavom, kad pilvelio gyventojas (tuomet nebuvo aišku ar gims mergaitė, ar berniukas) juose taip pat dalyvauja, net įrašų metu atrodė, kad dainuoju lyg migdydama vaikelį“, - šypsosi atlikėja.

Dainos tekstą ir muziką atlikėja sukūrė pati, o aranžuotę atlikėjai kūrė bičiuliai K. Meginis ir E. Žaltauskas, su kuriais atlikėja dirba jau ne pirmą kartą. „Jie mano draugai, puikiai supranta mano norus, grojame kartu ir koncertuose, jie jaučia tiek mane, tiek ir tai, kaip turi skambėti daina. Darbas su „Hitų kepykla“ – vienas malonumas", - atvirauja J. Jegorova.

Kadangi daina – lopšinė, tai ir vaizdo klipe norėjosi tartum pasakos, todėl jį atlikėja patikėjo nuostabiai menininkei Jurgitai Minderytei. Piešinių autorė įsiklausiusi į atlikėjos jausmus ir išgyvenimus smėliu nupiešė dainos pasaką.

„Smėlio ir muzikos sintezė padeda atsipalaiduoti, užburia, ji tiesiog magiška, o vaikus piešimas smėliu tiesiog užburia. Visada labai kruopščiai įsigilinu į kiekvieną kūrinį, kiekvieną istoriją, todėl ir šį kartą kruopščiai stengiausi perteikti dainos jausmus ir siunčiamą žinutę - pasakoja meninio muzikos projekto „Smėlio džiazas“ sumanytoja Jurgita Minderytė.

Atlikėja J. Jegorova atvirauja, kad dukrelės gimimas iš naujo sudėliojo prioritetus ir vertybes, bei padovanojo pačią brangiausią dovaną.

„Prieš metus, per Šv. Kalėdas pasakiau savo vyrui, kad jis taps tėčiu ir tai tapo mūsų kalėdiniu stebuklu, kurio laukimas ir gimimas atsispindi šiame vaizdo klipe. Noriu, kad kūrinyje kiekvieni tėvai atrastų dalelę savojo stebuklo laukimo džiaugsmo, o sulaukę pajustų pilną šios lopšinės laimę“, - sako Julija.

Iki šiol įvairioje veikloje paskendusi atlikėja dabar džiaugiasi motinytės džiaugsmais ir tikina, jog šis gražus gyvenimo etapas atneš dar ne vieną naują kūrinį, o savo klausytojams atlikėja linki kuo daugiau pozityvių minčių ir niekada nenustoti svajoti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)