SEL ir Soliario dainos „Tik Tok“ vaizdo klipas buvo filmuojamas Vilniuje, „Avia Solutions Group“ arenoje (anksčiau ji vadinosi „Siemens arena“) , o kūrybinę komandą sudarė apie 50 žmonių.

„Mes ten praleidome 12 valandų. O su visais stendų montavimais ir kitais paruošiamaisiais darbais komanda užtruko dvi paras“, – pristatydamas klipą laidoje „Delfi premjera“ pasakojo Egidijus Dragūnas.

Grupės lyderis neslėpė, kad klipo filmavimo darbai atsiėjo nepigiai, tačiau duetas sulaukė finansinės pagalbos iš rėmėjų. Specialiai iš Vokietijos į Vilnių buvo atvežti ir prabangūs žvilgantys automobiliai, o gerbėjų kraują klipe kaitina iki apatinių išsirengusios seksualios merginos.

Į užkulisius pažvelgti kviečiančiame filmuke galima pamatyti, kaip filmavimams buvo ruošiama visiškai tuščia arena, kaip vyko repeticijos, išgirsti, kokius patarimus bei nurodymus E. Dragūnas dalino komandos nariams, bei kokia atmosfera tvyrojo darbų metu. Čia – dar daugiau galingų automobilių bei motociklų vaizdų, dailių ir menkai apsirengusių merginų, būrys šokėjų, Soliario šokiai ir gerokai labiau nei pačiame vaizdo klipe atsipalaidavęs Selas...

Kaip buvo filmuojamas dainos „Tik Tok“ vaizdo klipas, žiūrėkite čia:

Visą vaizdo klipą pamatyti ir dainą „Tik Tok“ išgirsti galite čia:

„Kalbant apie vaizdo klipus, nėra atsiperkamumo. <...> Bet galiu pažadėti, kad dabar vaizdo klipų bus truputėlį daugiau. Mes galime savo energiją išnaudoti kuriant vaizdo klipus ir pakonkuruoti šioje srityje. Turime daug užmojų ir idėjų, radikaliai keisis muzika, prodiuseris, klipai. Manau, kad iki ateinančių metų pabaigos dar parodysime du-tris klipus“, – laidoje „Delfi premjera“ gerbėjams pažadėjo E. Dragūnas. Visą laidą ir pokalbį su Selu, kuris sukosi ne tik apie muziką, galite pamatyti laidos įraše straipsnio viršuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (138)