Tikime, kad projektas „Iš Vilniaus į namus“ praskaidrins niūrius žiemos vakarus ir grąžins į tuos laikus, kai muzika skambėdavo garsiai bei kokybiškai, nes eterį išvysiantys pasirodymai bus ypatingai šilti ir jaukūs. Scenos žvaigždės šįkart savo gražiausiais kūriniais dalinsis ne stovėdami didžiulėje scenoje, o įsitaisę specialiai šiems koncertams įrengtuose namuose.

„Delfi“ ir „Delfi TV“ žiūrovai išvys net 10 neįprasto formato koncertų, kuriuos surengs Vidas Bareikis, Justė Arlauskaitė-Jazzu, Monique, Vaidas Baumila, „Saulės kliošas“, Ieva Zasimauskaitė, Monika Linkytė, Mantas Jankavičius, „Baltos varnos“ bei Jessica Shy.

Projektas „Iš Vilniaus į namus“ bus transliuojamas nuo gruodžio 28 iki sausio 6 dienos kiekvieną vakarą 20.30 val.

Vienas šio koncertų ciklo tikslų – ne areniniai pasirodymai, o jauki namų aplinka, todėl atlikėjai su savo muzika šiame formate bus ypatingai artimi bei atviri savo klausytojams. Šiuo jautriu metu, kai esame atskirti nuo bičiulių ir artimųjų, nenorėta sukurti didelio koncerto įspūdžio, kuriame klausytojas pasijustų tarsi ten, kur šiuo metu būti tiesiog neįmanoma. Netrukus startuosiančiame projekte siekiama užmegzti glaudų ryšį tarp muzikanto ir kitoje ekranų pusėje jį stebinčio klausytojo, tad šilta namų aplinka atsispindės ne tik specialiai sukurtoje erdvėje, primenančioje namų svetainę, bet ir pačiuose pasirodymuose.

Svarbiausia šio muzikinio projekto taisyklė – tik gyvo garso pasirodymai, tad jokios fonogramos čia neišgirsite. Prie atlikėjų specialiai šiems koncertams jaukiai ant sofų įsikūrė ir jiems pritarsiantys muzikantai, mylimi augintiniai, duetu dainas atliko kiti garsūs dainininkai, pasirodymų metu nuskambėjo ir naujos, dar neišleistų kūrinių premjeros. Eteryje atlikėjai dalinosi ne tik gražiausiomis dainomis, bet ir istorijomis apie jų gimimą, nuoširdžiais pasakojimais apie gyvenimą, muziką ir gerbėjų ilgesį. Koncertų metu nežėrės prabangūs blizgučiai, jaukioje svetainėje garsūs žmonės pasijus tarsi namie – kai kas prie pianino sės basomis, kai ką gerbėjai pirmąkart pamatys su pižama...

Primename, kad koncertai „Iš Vilniaus į namus“ skambės nuo gruodžio 28 dienos, kiekvieną vakarą 20.30 val. „Delfi“ portale bei televizijos kanalu „Delfi TV“:

12.28 koncertų ciklą pradės grupė „Saulės kliošas“
12.29 - grupės „Baltos varnos“ koncertas
12.30 - Monique koncertas
12.31 - Manto Jankavičiaus koncertas
01.01 - Vaido Baumilos koncertas
01.02 - Jessica Shy koncertas
01.03 - Justės Arlauskaitės - Jazzu koncertas
01.04 - Monikos Linkytės koncertas
01.05 - Vido Bareikio koncertas
01.06 projektą užbaigs Ievos Zasimauskaitės koncertas

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (83)