„Prieš pirmąjį karantiną kartu su operatore, muzikinio klipo bei filmo kūrėja Meida Lileikyte, buvome suplanavę nufilmuoti muzikinį klipą, kuriame dalinamės akimirkomis iš koncertų, užkuilsių ir panašiai.
Tačiau driokstelėjęs karantinas ir sustabdyta koncertinė veikla visiškai apvertė planus: iš miesto persikėlėme į Molėtus, kur ir gimė idėja ne tik pabaigti muzikinio klipo filmavimą, bet ir nufilmuoti dokumentinį filmą, įamžinant mūsų mintis bei laiką kartu. Kadangi grupė švenčia jubiliejų, sugalvojome į filmą įtraukti patį pirmą, 2000-aisiais vykusį „Saulės Kliošo“ koncertą, nuo kurio prasidėjo visa muzikinė kelionė, trunkanti iki šiol.

Tikime, kad jausdamiesi laisvai ir saugiai vienas už kito, galime žmonėms dovanoti svajonę, kupiną stebuklų, meilės. Meditaciją, kelionę į paralelines realybes, kurias kuriame koncertų metu ar matome kasdienybėje“, – premjerą pristato L. Šarkinas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)