Rugpjūčio 9-ąją įvyksiantis koncertas yra grupės pasaulinio turo „We Are Not Your Kind“ dalis. Jo metu „Slipknot“ pristato to paties pavadinimo šeštąjį studijinį albumą, rašoma pranešime spaudai.

Sunkiojo metalo muzikos scenos lyderiai „Slipknot“ susibūrė prieš daugiau nei dvidešimt metų. Devyni iš JAV Ajovos valstijos kilę muzikantai per tuos metus iš pagrindų pakeitė roko muzikos supratimą.

1999-aisiais vos tik pasirodžius debiutiniam grupės albumui buvo aišku, kad roko scena sulaukė tai, ko dar niekada nebuvo mačiusi, bet ilgai laukė. Tačiau „Slipknot“ kitoniškumas buvo ne tik pranašumas, toks stilius neatitiko to metų normų. Tik ilgu ir sunkiu darbu grupei pavyko išsikovoti vietą pagrindinėje roko scenoje ir drąsiai atstovauti sunkiojo metalo muziką.

Po penkerių metų pertraukos 2019-aisiais pasirodęs albumas „We are Not Your Kind“ buvo puikiai įvertintas „Billboard“. Grupės kūrybiškumas ir aiški vizija padėjo jam iškopti į pirmąją „Billboard Top 200“ sąrašo vietą. Galima drąsiai teigti, kad šeštasis grupės albumas pasirodė pačiu laiku, kuomet pasaulyje prasidėjo susvetimėjimo ir baimių pripildytas laikotarpis.

Grupę sėkmė lydi ne tik kūryboje, 2012-aisiais „Slipknot“ narių pradėtos organizuoti festivalis „Knotfest“ tapo didžiausiu sunkiojo roko festivaliu pasaulyje ir išsiplėtė į keturis žemynus. Per tuos metus festivalį spėjo pamatyti daugiau kaip pusė milijono žmonių iš viso pasaulio.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)