„Visada norėjau sukurti kalėdinę dainą, kuri būtų laukiama ir klausoma kiekvienais metais artėjant šventėms“, - sakė atlikėjas.

Tai paskutinė šių metų Donato premjera, skirta visiems laukiantiems gražiausių švenčių. Atlikėjui ši daina primena jo paties vaikystę ir ypatingą laiką su šeima per Kalėdas.

„Iš vaikystės atsinešiau daug kalėdinių tradicijų, bet viena svarbiausių – tai, kad visada būdavome kartu. Net ir dabar, sukūrus savo šeimą, niekas nepasikeitė. Lygiai tokie patys jausmai, jaudinantis laukimas ir šurmulys“, – pranešime spaudai dalinasi prisiminimais Donatas.

Šiuo kalėdiniu kūriniu Donatas Montvydas sveikina visus artėjančių švenčių proga, linkėdamas ne tik jaukaus laukimo, tikėjimo bet ir laiko su artimiausiais – juk štai ir vėl ateina laukiamiausios metų šventės!

Kalėdinę dainą „Štai ir vėl“ galite išgirsti čia:

Vaizdo klipo filmavimo užkulisiai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)