Daina buvo įrašyta prieš ketverius metus, tačiau iki šiol taip ir neišleista. Artėjančių švenčių proga Britney Spears nusprendė padovanoti ją savo gerbėjams. Taip pat perleidžiamas jos 2016-ųjų „Glory“ albumas su papildomomis dainomis.

Vasarą internete pasirodė dar viena retenybė – Britney singlas „Mood Ring“, kuris iki šiol buvo įtrauktas tik į „Glory“ albumo versiją Japonijos rinkai. Šis singlas irgi pateks į vinilo formatu perleidžiamą albumą. Jis kartu su dar niekur neskelbtais atlikėjos kadrais išeis prieš pat didžiąsias metų šventes – gruodžio 11 dieną.

Britney Spears – „Swimming in the Stars“:

Grammy“ laimėtoja Britney Spears yra popmuzikos ikona, su kurios dainomis užaugo milijonai žmonių visame pasaulyje. Ji yra viena sėkmingiausių atlikėjų muzikos istorijoje, pardavusi beveik 150 mln. įrašų. Net šeši Britney albumai prestižiniame „Billboard“ muzikos tope debiutavo pirmoje vietoje. Be muzikos nuopelnų žymioji dainininkė labai stipriai prisidėjo prie LGBTQ teisių ir laisvių populiarinimo. Taip pat jau daugiau nei dešimt metų ji kuria savo vardo kvepalų liniją.

„Delfi“ primena, kad Britney Spears tėvas Jamie jau dvylika metų yra atsakingas už dukros asmeninį gyvenimą, finansus ir karjerą. Tiesa, dainininkė bando tai pakeisti, tačiau dar šiais metais Los Andželo teismas atmetė Britney Spears prašymą išlaisvinti ją iš tėvo globos. Už uždarų teismo posėdžio durų buvo nuspręsta tėvo globoje popdainininkę palikti iki 2021 m. vasario 1 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)