„Kaip ir kiekvienais metais žiemą pasipila kalėdinės dainos. Susijusios su šalčiu, sniegu ir kalėdine atributika. Šį kartą mes pabandėme pažvelgti į tai kitaip. Kalėdos yra Jėzaus gimimo data ir, kaip istoriniai šaltiniai rodo, tą dieną greičiausiai nesnigo. Apskirtai, tuose kraštuose sniego būna, tačiau tai yra itin retas reiškinys,“ – sako grupės lyderis Justinas Stanislovaitis.

„Kartu su Mariumi Matulevičiumi pabandėme įsivaizduoti, kaip ta naktis galėjo atrodyti ir gimė šios dainos idėja. Klausantis galime bandyti įsivaizduoti Betliejų, Jeruzalę, tris karalius ir žvaigždėtą naktį,“ – dainą pristato atlikėjas.

Justinas Stanislovaitis taip pat atskleidžia, kad kuria albumą, kuriame lietuvių kalba susipins su daugybe kitų pasaulio kalbų.

„Per karantino laikotarpį pasinėriau į įvairiausius pasaulio garsus. Todėl nauja muzika, kurią ketiname pristatyti klausytojams, yra apipinta įvairiausiais muzikiniais atspalviais, primenančiais vieną ar kitą šalį,“ – sako jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)