Jeigu ne Mišrios Seimo narių grupės atstovo eskaluojamas negatyvus požiūris į tos pačios lyties žmonių santykius, šis įvykis būtų nuaidėjęs kur kas ramiau.

Kol P. Gražulis žarstosi šmaikščiais pasisakymais ir atsisako pasiaiškinti nuoširdžiai, į situaciją reaguoja ne tik žinomi socialinių tinklų veikėjai, bet ir muzikos kūrėjai. Per naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį P. Gražuliui dedikuotą kūrinį „Teatras Gražulis“ įrašė ir reperiai Ironvytas bei Julian Verdee su muzikos prodiuseriu Dzouns.

„Dainos idėja kilo visiškai spontaniškai. Atvažiavome į Kauną, į bičiulio Dzouns studiją, kur žadėjome įrašinėti visai kitą kūrinį ir pakalbėti apie ateities planus. Ir, aišku, nepraleidome progos padiskutuoti apie visą dieną eskaluotą temą. Žodis po žodžio susidėliojo ir dainos motyvas, tad nusprendėme ekspromtu įrašyti dainą. Dzounsui paraginus tai įgyvendinti nieko nelaukiant, ėmėmės darbo. Nors jau buvo 22 valanda vakaro, o dar laukė kelias į sostinę...

Dainoje kalbame ne tiesiogiai apie Petrą Gražulį, o apie Teatrą Gražulį (juokiasi.). Šitas kūrinys yra humoristinis, kiek pašiepiantis ir šiuo momentu, piktokas. Vietos, kuriose repuoja Julianas – juokingos, o mano dalys šiek tiek agresyvesnės. Kiti gali suprasti, kad mes einame prieš seksualines mažumas, tačiau iš tiesų yra atvirkščiai – šiuo klausimu esame tolerantiški. Kas su kuo nori, tas su tuo ir gyvena. Visiškai nesvarbu. Tikiu, kad netolimoje ateityje žmonės galės ne tik klausyti norimos muzikos, bet ir gyventi su kuo tik nori.

Šita situacija yra juokinga tuo, kad žmogus, kuris taip aktyviai kurstė neapykantą mažumų atžvilgiu, kaip paaiškėjo, pats namuose sėdi su pusnuogiu vyru. Tai parodo, koks jis yra dviveidis. Būtent tai ir iššaukia pyktį. Kokius žmonių interesus Gražulis atstovauja, jeigu eidamas į Seimą kalbėjo vienaip, o dabar pats turi aiškintis dėl savo orientacijos? Vadinasi, jis sau gali leisti daryti bet ką. Kaip pasitikėti tokio žmogaus sprendimais?“ – „Delfi“ sakė Ironvytas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (414)