Kurdamas pirmąją kalėdinę dainą D. Varnas vis pagaudavo save mąstant, kad pasaulis susitraukė ir tapo namų dydžio. Todėl itin svarbu, kas tie žmonės, kurie yra šalia kiekvieną dieną, koks tavo santykis su jais, ką tu duodi jiems ir ką jie tau, rašoma spaudos pranešime.

„Tie, su kuriais daliniesi namais, dabar ir yra tavo pasaulis. Meilės ir gražių tarpusavio santykių – to ypač visiems linkėčiau per šias namines šventes“, – sako dainininkas.

Jis spėja, kad Kalėdos bus pakankamai uždaros – be didelių susibūrimų, koncertų, draugų lankymų, triukšmingų mugių, kur dalinamasi meduoliais ir vynu.

„Suprantu, kad skamba liūdniau ir bus kitaip, bet šventės esmė lieka ta pati: ne dovanos, o su jomis perduodama meilė teikia džiaugsmą. Ne pačios pramogos, o tie, su kuriais esi kartu, padaro žiemos šventes ypatingomis. Jei myli ir esi mylimas – nieko daugiau prašyti iš Kalėdų senio ir nebereikia. Bent jau aš daugiau nieko neprašau“, – sako jis.

Dainos „Kalėdų paslaptis“ vaizdo klipas čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)