„Grammy“ apdovanojimai tebėra korumpuoti, – parašė jis. – Man, mano fanams ir pramonei esate skolingi skaidrumą.“


Atsižvelgdamas į The Weeknd pareiškimą ir portalo TMZ leidėjų samprotavimus apie tai, kad The Weeknd kandumas veikiausiai susijęs su jo sprendimu pasirodyti per Supertaurės varžybas įvyksiantį šou, Įrašų akademijos prezidentas Harvey Masonas jaunesnysis portalui „People“ adresuotame pranešime nurodė, kad The Weeknd dalyvavimas kitų metų Supertaurės renginyje negalėjo turėti jokio poveikio nominantų atrinkimo procesui.

The Weeknd atstovas į „People“ užklausą pakomentuoti situaciją kol kas neatsakė.

Atlikėjas The Weeknd

Nepaisant The Weeknd lydinčios sėkmės, naujausiam jo albumui „After Hours“ nebuvo suteiktas metų albumo nominanto statusas. Singlas „Blinding Lights“, pakilęs į pirmą vietą žurnalo „Billboard“ skelbiamame dainų šimtuke ir netgi 40 savaičių išbuvęs tarp dešimties populiariausių, taip pat netapo vienu iš pretendentų metų dainos ir įrašo kategorijoje.

„Suprantame, kad The Weeknd, netapęs nominantu, pasijuto nusivylęs, – pareiškė H. Masonas jaunesnysis. – Aš pats buvau nustebęs ir galiu suprasti, kaip jis jaučiasi. Šiais metais išleista jo muzika buvo puiki, o jo indėlis į muzikos pramonę yra vertas visuotinio pripažinimo.“

Kaip rašė TMZ, „Grammy“ apdovanojimų organizatoriai paskelbė muzikantui ultimatumą – nurodė rinktis vieną iš dviejų renginių, bet po audringų derybų sutiko, kad jis gali pasirodyti ir viename, ir kitame.

„Žinia apie jo pasirodymą ateinančios Supertaurės koncerte be galo mus sujaudino. Norėtume jį pamatyti ir savaite anksčiau įvyksiančių „Grammy“ apdovanojimų scenoje, – nurodė H. Masonas jaunesnysis savo pranešime. – Deja, kiekvienais metais paaiškėja, kad nominacijų yra mažiau nei jų vertų atlikėjų. Esame nusiteikę ir toliau atpažinti bei įvertinti puikią muziką, taip pat atkreipti dėmesį į begalę puikių atlikėjų iš viso pasaulio bendruomenės.“

„Aiškumo dėlei reikia pasakyti, kad balsavimas įvyko gerokai anksčiau nei buvo paskelbta apie The Weeknd pasirodymą Supertaurės šou, taigi, šis faktas niekaip negalėjo paveikti nominantų atrankos proceso. „Grammy“ nominantus išrenka balsavimo komisija ir mes visus juos sveikiname“, – toliau rašoma pranešime.

Tarp 2021-ųjų nominantų lyderiauja Beyonce. Jos vardas įrašytas net devyniose kategorijose. Nuo šios dainininkės atsiliekančios Taylor Swift, Dua Lipa, taip pat Roddy Ricch nominuoti šešiose kategorijose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)