Nepaisant ribojimų ir draudimų, radijas išlieka ištikimas savo klausytojams, sau, o svarbiausia – muzikos kūrėjams, rašoma pranešime spaudai.

„Mes suprantame, kiek daug talento, darbo ir laiko reikia, kad sukurtum dainą, kurį patiktų ir kurią pamiltų visa Lietuva. Nors nebus jau įprasto koncerto Žalgirio arenoje, vis tiek norėjome apdovanoti šių metų geriausius muzikos atlikėjus ir kūrėjus, juk grojame jų muziką kiekvieną dieną. Radijas yra vieta, kur muzika lengviausiai gali pasiekti šimtatūkstantinę auditoriją ir būti įvertinta klausytojų,“ – sako radijo stoties „Lietus“ programų direktorė Vaida Žemaitytė-Skirmantienė.

Kaip ir kasmet, „Aukso lašo“ apdovanojimų laimėtojus išrinks radijo stoties „Lietus“ klausytojai.

Radijo stotis „Lietus“ groja beveik išskirtinai lietuvišką muziką. Turime ypač didelį klausytojų ratą, kasdien mus įsijungia bent 250 000 žmonių, todėl manome, kad mūsų klausytojai, tie tikrieji lietuviškos muzikos mylėtojai, turi nuspręsti, kas šiais metais tapo mylimiausi. Galime sakyti, kad laureatus rinks tūkstantinė lietuviškos muzikos mėgėjų bendruomenė, atspindinti didžiąją Lietuvos gyventojų dalį, – sako Vaida. – Vienintelis dalykas, ką mes darome kaip radijo stotis – pateikiame pretendentus, o į „Aukso lašo“ statulėles, kaip ir kasmet, pretenduos žymiausi ir šiais metais produktyviausi lietuviškų dainų kūrėjai ir atlikėjai. Tikslų nominantų sąrašą paskelbsime jau pirmomis gruodžio dienomis“.

Šių metų šventinė „Aukso lašo 2020” programa vyks rekordinį laiką, net 7 valandas. Apdovanojimai už didžiausius šių metų muzikinius nuopelnus bus įteikti specialioje šventinėje radijo stoties „Lietus“ transliacijoje ir www.lietus.fm tiesiogiai iš Vilniaus Rotušės aikštės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)