„Ši daina skirta visiems, kuriuos aplinkiniai stabdo savo komentarais ir patarimais. Aiškina kaip gyventi, ką sakyti, ką liesti ir ko ne. „Bande Role“ nebijo pasijuokti iš savęs, kalbėti tai, apie ką tyli kiti,– pasakojo Rolandas Mackevičius. - Kiekvienas iš mūsų žino tą jausmą, todėl „Bande Role“ nuoširdžiai linki visiems „pasveikti“ ir leisti kiekvienam gyventi savo gyvenimą linksmai bei draugiškai, taip, kaip visiems norisi.“

Humoristinis muzikinis Rolando Mackevičiaus projektas „Bande Role“ nesustabdomai juda link pilnos koncertinės programos, pakeliui rinkdamas milijonines peržiūras „Youtube“ kanale ir rasdamas krūvas naujų gerbėjų, kurie su nekantrumu laukia kiekvienos naujos staigmenos. Komanda jų paruošusi ne vieną, o šįkart įvertinkite naujausią R. Cicino hito „Neliesk“ versiją:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)