G. Ždanovičiūtė išgarsėjo vos penkiolikos, kai savo žvaigždę įžiebė muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ finale. Vėliau ji mėgavosi pripažinimu „Eurovizijos“ atrankų scenoje, kur patyrę scenos vilkai jai linkėjo stulbinančios karjeros.

Panašu, kad jų pranašystė pildosi. Mergina pristato naują dainą bei jos vaizdo klipą:

„Supratau, kad dirbsiu studijoje tol, kol mano balsas pasieks milijonus klausytojų savo tikra, nesumeluota istorija. Žinau, kad esu dar labai jauna, bet jau išgyvenu daug patirčių, kuriomis dalinasi mano muzikos idealas – dainininkė Billy Eilish. Aš sutinku su ja, kad turėti tobulą figūrą kartais tampa rėmais, kurie spaudžia iš vidaus. Atrodo, lyg turėtum atitikti visus standartus, bet ar tikrai? Kas tie, kuriems reikia mano tobulos figūros?“, - jausmingai pranešime spaudai klausia Gabriela.

Dainininkė dažnai sulaukdavo kritikos, kuri ją žeidė, dėl to ji buvo panirusi į depresiją: „Nemėgau savęs, reikėjo laiko, kad priimčiau nuosavą kūną ir suprasčiau, kodėl noriu keistis, tobulėti, kas man yra grožis.“

Atsakiusi į svarbiausius klausimus, dainininkė priėmė save tokią, kokia yra, o tada pradėjo kelią į sukurtą savo Gabrielos idealą. Šiandien sportas, kūno priežiūra, įvaizdžio kūrimas, eksperimentai su stiliumi, dainininkei yra ne kitų žmonių primesti standartai, o asmeniškai sukurti ritualai.

„Džiaugiuosi, kad mano pokyčiai nuolat duoda vaisių, sulaukia palankios reakcijos, nes tai mane motyvuoja. Greit sugrįšiu į televizijos ekranus, dalyvausi muzikos projekte, bet kol kas negaliu atskleisti daugiau detalių. Kai debiutavau „Lietuvos balse“ man labai gerai sekėsi, bet aš jau subrendau naujam etapui. Pasikeičiau ir tikiu, kad šis pasirodymas žydruosiuose ekranuose leis papasakoti klausytojui tai, ką sukaupiau tobulėdama.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)