Tai yra gana netikėtas atlikėjų bendradarbiavimas, nors kalbos apie jį sklandė jau apie mėnesį. Gerbėjai pastebėjo abi dainininkes Niujorke vieno filmavimo metu. Tačiau tada dar nebuvo aišku, kokia proga filmuojasi šios žvaigždės. O prieš kelias dienas tiek Miley, tiek Dua Lipa patvirtino kalbas apie bendrą dainą, kai savo socialiniuose tinkluose pasidalino vaizdine užuomina.

Intriguojantį vaizdo klipą šiai dainai režisavo pati Miley kartu su modelių seserų Hadid artima drauge, menininke Alana O‘Herlihy. Atlikėjos jame vairuoja muzikinio turo autobusą, linksminasi, galiausiai lipa ant scenos atlikti „Prisoner“. Klipo pabaigoje Dua Lipa pasirodo su įspūdinga Gucci mados namų suknele, kurią sukūrė dizaineris Tomas Fordas.

Beje, tai yra jau nebe pirmas kartas, kai M. Cyrus stoja ir į kitą kameros pusę. Jos sugrįžimo superhito „Midnight Sky“ vaizdo klipą atlikėja irgi režisavo pati. Pastarasis singlas Lietuvos muzikos topuose tvirtai laikosi jau 14 savaičių.

Dar vaikystėje seriale „Hana Montana“ išpopuliarėjusi Miley Cyrus kaip dainininkė išgarsėjo dėl savo įspūdingo balso, skandalingų pasirodymų ir bene garsiausio savo vaizdo klipo dainai „Wrecking Ball“.

Pop muzikos chameleonu vadinama Miley Cyrus nuolat žaidžia muzikos sąskambiais. Tai įrodo ir jos albumai – nuo hiphopo įkvėpto „Bangerz“ iki psichodelinio skambesio turinčio albumo „Miley Cyrus and Dead Petz“. Jau kitą savaitę pasirodys roko muzikos įkvėptas Miley Cyrus albumas „Plastic Hearts“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)