„Savęs“ vaizdo klipe Justinas Jarutis pasirodo vienas ir netgi be gitaros rankose, rašoma pranešime spaudai.

„Bandžiau perteikti būseną, kuri įkvėpė dainos atsiradimą. Nepavadinčiau to šokiu, greičiau vidinio jausmo išraiška“, – šypsosi atlikėjas ir dainų kūrėjas, paklaustas, kaip gimė vaizdo klipo choreografija.

Būtent tokia banguojanti vidinė būsena ir padėjo Justinui sukurti antrąją dainą lietuvių kalba. Pasak jo, šis metas, kai nereikia skubėti ir lėkti, galėtų būti skirtas sau, tačiau vis tiek esame linkę jį iššvaistyti.

„Visada rasime progą išsitaškyti, net kai tam nėra akivaizdžių priežasčių. Tą puikiai žinau iš savo asmeninės patirties. Taip pat labai gerai žinau, kaip lengva save pamesti ir kaip sunku vėl surasti“, – atvirauja J. Jarutis.

Justinui reikėjo trumpam sustoti, kad sukaupta patirtis prabėgusios vasaros pabaigoje virstų daina.

„Kitą dieną po koncerto Klaipėdoje pabudau anksti. Visa mano komanda išvyko, o aš likau pajūryje. Turėjau visą dieną sau. Taip vis išeidamas pasivaikščioti ir grįždamas atgal į viešbučio kambarį parašiau dainą“, – netikėtas singlo „Savęs“ atsiradimo aplinkybes prisimena J. Jarutis.

Erdvė vaizdo klipo filmavimui pasirinkta taip pat gana atsitiktinai.

„Kai vykome į „Radio City“ loftus Kaune, abudu su operatoriumi Miku Zabulioniu nežinojome, ko tikėtis, tačiau užteko trijų dainos perklausymų, kad gimtų vaizdo klipas. Tai yra visiškai natūralus, nepervaidintas rezultatas“, – pasakoja muzikantas.

Po aktyvios, koncertų kupinos vasaros, Justinas Jarutis toliau kuria naują muziką ir jau kitų metų pradžioje ruošiasi pristatyti savo antrąjį solinį albumą. O kovo 10-ąją Kauno „Žalgirio“ arenoje laukia, iš šių metų perkeltas, didžiausias koncertas muzikanto karjeroje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)