„Labiausiai man tavyje patinka tai, kad negaliu tavęs iki galo perprasti. Turi kone nežemišką balsą. Išties, turi viską: balsą, manierą, stilių, išvaizdą. Tavyje yra kažkas, kas pranoksta tik techniką, ir aš noriu būti to dalimi“, – projekto metu žavėjosi „Maroon 5” žvaigždė.

Tiesa, „Amerikos balso“ Foushee nelaimėjo, tačiau patraukė didžiausių leidybinių kompanijų dėmesį. Netrukus baigėsi jos kaip kavinių dainininkės karjera ir prasidėjo didžioji – tarptautinė sėkmė.

Foushee neužtruko ir dviejų metų, kol tapo pasaulio topų žvaigžde. Foushee singlas „Deep End“ yra tituluojamas kaip viena geriausių ritmenbliuzo dainų šiemet. Taip pat ji buvo labiausiai shazaminama daina pasaulyje. Lietuvos singlų topuose „Deep End“ šią savaitę puikuojasi pirmajame trejetuke, lenkdama tokių atlikėjų kaip Ariana Grande, Harry Styles, The Weeknd hitus. O vien „Spotify“ platformoje kelių šios dainos versijų perklausų skaičius siekia 150 mln.

Foushee – „Deep End“

Kas slepiasi už to dieviško balso ir talento?

Foushee gimė ir augo Niu Džersyje, vėliau Niujorke, tačiau dainininkės mama yra kilusi iš Jamaikos, kur grojo merginų reggae grupėje būgnais. Taigi muzika Foushee supo nuo pat mažumės.

„Prisimenu, kaip mama sustodavo automobilių stovėjimo aikštelėje, atsidarydavo visas dureles, pagarsindavo radiją ir imdavo šokti tarsi niekas į ją nežiūrėtų. Iš pradžių dėl to jausdavausi nepatogiai, vėliau juokdavausi. Tai momentais mes pamiršdavome visas finansines problemas, skausmus, iššūkius. Tada ir supratau, kokia terapinę galią gali turėti muzika“, – viename interviu 2018 m. pasakojo Foushee.

Pirmąją dainą ji parašė būdama vos šešerių. Taip pat kartu su savo vaikystės draugėmis grojo skirtingose mergaičių grupėse. Ir nors žinojo, kad savo gyvenimą nori sieti su muzika, Foushee ėmė studijuoti koledže ir dainuoti vietinėje kavinėje tik vakarais.

Po autoįvykio, kuriame ji atsidūrė kartu su savo mama, Foushee iš arti pamatė, koks trapus gali būti gyvenimas. Tai ją įkvėpė visa širdimi atsiduoti savo svajonei – muzikai. Būtent dėl jos ji iškeitė Niujorką į Los Andželą. Dar tada Foushee nežinojo, kad jau 2020 m. jos balsą išgirs milijonai žmonių visame pasaulyje.

„Noriu kurti nuoširdžią muziką. Noriu atverti naujas galimybes. Noriu tapti pavyzdžiu juodaodėms moterims visame pasaulyje, taip pat visiems, kurie atpažįsta save mano istorijoje. Galiausiai noriu sukurti tavo mėgstamiausią dainą“, – apie būtinybę siekti savo svajonių įkvepiančiai kalba talentingoji Foushee.

Foushee – „Deep End“ („TikTok“ versija, surinkusi daugiau nei 6 mln. peržiūrų)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)