„Visa ši situacija labai paveikė mano karjerą, netgi labiau nei galėjau įsivaizduoti. Tačiau bandau žvelgti pozityviai – šiemet pasirašiau labai svarbų kontraktą ir kur kas daugiau laiko nei bet kada iki šiol praleidžiu studijoje įrašinėdamas“, – specialiame interviu Lietuvai kalbėjo išskirtinio ir ausiai itin patrauklaus balso savininkas Chrisas Noah.

Ženkliai sumažėjus koncertų skaičiui ir galimybėms prisistatyti užsienyje, Chrisas nėrė į kūrybą ir šiandien pristato deluxe EP albumą „Distance“. Jame skamba neseniai per visus „Sony Music Entertainment“ kanalus pristatytas singlas „This is the Night“: „Šioje dainoje kalbu apie santykius, kai vienas iš partnerių pernelyg daug dėmesio skiria karjerai, o meilei lieka trupiniai“, – trumpai singlo idėją pristato latvis.

Chrisas Noah – „This is the Night“:

Pasak muzikanto, vasara Latvijos atlikėjams nebuvo saldi: „Saugumo vardan „nuplaukė“ didžioji dalis koncertų. Kiek žinau, dauguma kitų latvių atlikėjų taip pat atšaukė savo pasirodymus“, – pasakoja Chrisas ir priduria, kad dabar tai yra teisingiausias sprendimas.

Tiesa, ryšį su savo gerbėjais jis bando išlaikyti internetu, tačiau specialiame interviu Lietuvai Chrisas Noah prisipažino, kad socialiniai tinklai nėra jo stiprybė. Be to, groti prieš kamerą tuščiai erdvei jam pasirodė mažų mažiausiai keista: „Apima labai neįprastas jausmas, kai koncertuoji keliems operatoriams ir garso inžinieriui“, – šypsosi Chrisas Noah.

25-erių metų latvis augo muzikantų šeimoje: mama – vokalo mokytoja, o tėvas – muzikantas. Jo singlas „You“ tapo viena grojamiausių dainų Latvijoje, už ją Chrisas netgi buvo apdovanotas Latvijos autorinių teisių asociacijos specialiuoju prizu.

Chrisas Noah, kurio tikrasis vardas yra Krists Indrišonoks, gerbėjų bendruomenę Latvijoje subūrė dėka savo šilko švelnumo tembro, jautrių dainų tekstų ir miksuoto – indie roko ir pop – muzikinio stiliaus. O su „Distance“ albumu jis yra pilnai pasiruošęs ir tarptautiniam dėmesiui.

Lietuvoje Chrisas kol kas dar nėra koncertavęs. „Tikiu, kad ateityje manęs laukia labai geri dalykai ir tikiuosi, kad vienas jų – šou Lietuvoje dar 2021 m. vasarą.“

Beje, kalbėdamas apie lietuvių muzikinę sceną jis išskyrė ypatingą susitikimą vieno Vokietijos festivalio užkulisiuose su grupe „ba.“ ir muzikantą sužavėjusį „Daddy Was a Milkman“ koncertą „Positivus“ festivalyje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)