Kova buvo sudėtinga – atlikėjai ne tik turėjo išmokti atlikti vienas kito dainas, bet ir perdainuoti savas neįprastu stiliumi. Vakarui dirigavo DJ Mamania, kuris ir atskleidė tris paslėptuosius stilius: latino, electro ir funk.

Tokia muzikos dvikova Lietuvoje vyko trečiąjį kartą, tačiau ši buvo neeilinė – dėl karantino publika renginį stebėjo iš namų, o atlikėjai savo gerbėjus matė tik specialiai įrengtuose LED ekranuose.

Tuščia „Žalgirio“ arena nebuvo vienintelis siurprizas, kurį šiai dvikovai pateikė dabartinė su COVID-19 susijusi situacija. Likus vienai dienai iki renginio sužinota, kad grupė „8 kambarys“, turėjusi pasirodyti kartu su Monique „Kviestinio svečio“ raunde, atvykti negalės – grupės nario Deivido Alejūno-Corsalio COVID-19 tyrimas buvo teigiamas. Apie tai penktadienio dieną pranešė portalas Delfi.

Vėliau organizatorių laukė dar viena nemaloni staigmena: dėl saugumo atvykti negalėjo ir vienas iš renginio vedėjų – Rolandas Mackevičius, kuriam dėl galimo kontakto su sergančiuoju teko izoliuotis – jį kone paskutinę minutę prieš eterį pakeitė kolega Jonas Nainys. Žinomas didžėjus šou vedė su Mantu Stonkumi.

„Pasikeitė ne tik renginio vedėjas. Ši situacija su virusu, naujais jo atvejais šalyje tik sudėtingėja, todėl ir renginys vyko be žiūrovų, dvikova buvo virtuali, laimėtoją publika rinko taip pat virtualiu būdu.

Pirmoji netikėta naujiena, likus kelioms dienoms iki renginio, buvo ta, kad Monique kviestinės žvaigždės – grupė „8 kambarys” – negalės dalyvauti renginyje, nes vienas iš narių užsikrėtė koronavirusu. Džiaugiamės tik iš tos pusės, kad dar nebuvo spėjusi įvykti bendra repeticija, nes tuomet būtų tekę izoliuotis ir pačiai Monique.

Po to sužinojome, kad vienas iš vedėjų – R. Mackevičius – turėjo galimą kontaktą su koronavirusu užsikrėtusiuoju, todėl jis turėjo izoliuotis. Laimei, jį pavyko pakeisti J. Nainiu. Viskas įvyko greitai, todėl nespėjome šios naujienos iškomunikuoti“, – Delfi situaciją kiek plačiau komentavo renginio organizatorių „Live Nation Lietuva“ atstovas Aivaras Gelžinis.

Pašnekovas pridūrė, kad šiuo metu organizuoti renginius yra be galo sunku. Suvaldyti situaciją sudėtinga net ir tada, kai šou vyksta virtualiai.

„Net ir be žiūrovų renginiai dabar yra sudėtingi, kadangi viskas gali pasikeisti per minutę. Šįkart mums pavyko praslysti kaip per adatos skylutę ir, laimei, renginys įvyko. Ir įvyko tikrai neprastai“, – pasidžiaugė jis.

„Red Bull SoundClash“ muzikinės dvikovos akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (97)