„Pati esu kalėdinis vaikas, tad seniai svajojau išleisti šventinių dainų albumą ir tai, kad pavyko į jį įtraukti savo šeimą yra tik dar ypatingiau“, – sako gruodžio 22-ąją savo 27-ąjį gimtadienį švęsianti Meghan Trainor.

Albume skamba ir naujos kalėdinės dainos, kurių bendraautorė M. Trainor, ir perdainuota Kalėdų klasika, rašoma pranešime spaudai. Pavyzdžiui, itin jausmingoje dainoje „Have Yourself a Merry Little Christmas“ Meghan uždainuoja su savo tėčiu Gary Trainoru, o jos pusbrolių balsus galima išgirsti daugeliui gerai pažįstamame kūrinyje „Rudolph The Red-Nosed Reindeer“.

Su „Family Guy“ serialo kūrėju, Franko Sinatros pasekėju muzikoje, Sethu MacFarlane’u, dainininkė įrašė vieną didžiausių kalėdinių hitų „White Christmas“. Iš viso albume yra 18 šventinių dainų.

Šie metai Meghan yra išties ypatingi. Be jau pristatyto kalėdinių dainų albumo, 2020-ųjų pradžioje ji išleido savo solinį albumą „Treat Myself“, kuriame skamba ir tokių superžvaigždžių kaip Nicki Minaj, „The Pussycat Dolls“ ir kitų balsai.

Taip pat šiemet Meghan tapo viena iš mokytojų didžiulės sėkmės lydimame TV projekte „Didžiosios Britanijos balsas“ („The Voice UK“ – angl. k.). Meghan šiemet pakeitė aktorę ir dainininkę Jennifer Hudson, kuri šiame projekte darbavosi netgi tris sezonus iš eilės.

Lyg svarbių įvykių Meghan Trainor gyvenime šiemet būtų negana, prieš mėnesį ji kartu su vyru aktoriumi Darylu Sabara paskelbė, jog netrukus taps tėvais.

Meghan Trainor visame pasaulyje išpopuliarėjo po superhito „All About That Bass“ sėkmės, kuris įtakingajame „Billboard“ karščiausių dainų šimtuke karaliavo pirmoje vietoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)