„Sukūrėme trumpą filmuką dainai „Love Me Like You Hate Me“, kuriame vaidina mano sesuo @MargaretQualley ir Shia LaBeoufas“, – instagrame parašė 30-ies metų amžiaus R. Qualley.

„JA Collective“ režisuotame klipe vaizdas padalytas į dvi dalis – vienu metu rodomi skirtingi poros santykių etapai, praneša people.com. Dainos autorė pridūrė, jog šis vaizdo klipas yra „kupinas meilės, skausmo, švelnumo, įniršio ir tikrų išgyvenimų“.

Shia LaBeoufas ir Margaret Qualley, kadras iš vaizdo klipo

„Nepaprastai gražu, sveikinu visus prisidėjusius, – pakomentavo seserų Qualley mama Andy MacDowell. – Pritrenkiantis klipas.“

Shia LaBeoufas ir Margaret Qualley, kadras iš vaizdo klipo

26-erių metų amžiaus M. Qualley penktadienį savo instagram paskyroje pasidalijo keletu muzikinio vaizdo klipo stopkadrų ir parašė: „Skirta @rainsford“.

„Labai tave myliu, Margo“, – atrašė R. Qualley.

Po muzikinio vaizdo klipo M. Qualley kartu su savo mama turėtų pradėti filmuotis naujame „Netflix“ seriale „Maid“. Jis yra paremtas didelio populiarumo sulaukusiais Stephanie Land memuarais „Maid: Hard Work, Low Pay, and a Mother’s Will to Survive“.

M. Qualley vaidins vienišą mamą, dirbančią kambarine, kad sudurtų galą su galu, o 62-ejų metų amžiaus A. MacDowell įkūnys menininkę Paulą, gyvenančią aktyvų seksualinį gyvenimą ir kovojančią su vidiniais demonais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)