Šiuo metu populiariausia merginų grupė pasaulyje „Little Mix“ intensyviai ruošiasi albumo pristatymui (ta proga Lietuvos kino teatruose bus rodomas filmas apie grupę) ir šįryt pristatė dar vieną potencialų hitą.

Kultinė Lotynu Amerikos muzikos žvaigždė iš Puerto Riko Ozuna surinko kone svajonių komandą: „Say So“ hito atlikėją Doja Cat ir išskirtinio balso savininkę SIA. Kartu jie pristato hitą „Del Mar“ ir specialiai jam tarsi vandenyno dugne nufilmuotą vaizdo klipą.

Du muzikos prodiuseriai iš Prancūzijos „We Are Gold“ apjungė jėgas su išskirtinį vokalą turinčiu ir sparčiai tarptautiniu mastu kylančiu suomiu Tomi Saario. Šis jų bendras kūrinys ir šiąnakt jam pasirodęs vaizdo klipas bent trumpam sugrąžins į vasarą. Beje, senesnės muzikos gerbėjai turėtų iškart atpažinti grupės Spandau Ballet 1983 m. hito „True“ motyvus.

Sunkesnės muzikos gerbėjai šiandien irgi sulaukė naujienų. Britų roko grupė „Bring Me the Horizon“ pristato singlą „Teardrops“ ir didžiulio populiarumo iškart susilaukusį dainos vaizdo klipą, kurį režisavo pats grupės lyderis Oli Sykes. Kaip teigiama grupės pranešime žiniasklaidai, dėl norimo rezultato Oli teko pasistengti – kone visą dieną jis filmavosi po vandeniu.

Netikėtai pasaulio ir Lietuvos muzikos topus užvaldžiusio SAINt JHN kūrinio „Roses“ remikso autorius Imanbek šiandien irgi turi naujieną. Jaunoji žvaigždė iš Kazachstano šiandien išleidžia bendrą kūrinį su Marshmello ir legendiniu ritmenbliudzo atlikėju Usher. Kaip greitai šiais laikais galima pasiekti aukštumas!

Šįryt išėjo ir netgi dviejų „Sony Music Entertainment“ šeimos narių iš Estijos ir Latvijos singlai. Vienas jų – išskirtinio balso itin ausiai patrauklus Chriso Noah kūrinys „This is the Night“. Jame Chrisas kalba apie santykius, kai vienas iš partnerių pernelyg daug dėmesio skiria karjerai, o meilei lieka trupiniai.

Kita „Sony Music Entertainment“ naujiena iš Baltijos šalių šiandien yra estų atlikėjos Ariadne singlas „Running Without You“. Šiuo metu Ariadne yra viena populiariausių Estijos atlikėjų, o jos ankstesnis singlas „Queen of my Own“ šiemet tapo grojamiausia moters atlikėjos daina šalyje.

Šįryt roko muzikos ikona Bruce‘as Springsteenas pristatė savo dvidešimtąjį albumą „Letter to You“, kurio įrašai užtruko vos keturias dienas ir vyko daržinėje įrengtoje studijoje šalia muzikanto namų. Tokio greito rezultato priežastis – namuose atrasta fano dovanota gitara, su kuria muzika tiesiog ėmė lietis laisvai. Taip gimė ir „Letter to You“ singlas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją