„Mes pasiruošę, mums nebėra, ką repetuoti“ – pranešime spaudai teigia ryžtingai nusiteikęs Justinas Jarutis. Netrukus galėsime sužinoti, ar atlikėjo pasitikėjimas savimi yra pagrįstas.

Kaip atrodė jo repeticijos, galite pamatyti čia:

Paskutinį spalio mėnesio penktadienį „Žalgirio“ arenoje Kaune vyksiančiam „Red Bull SoundClash“ šou besiruošiantys Moniqué ir Justinas Jarutis susitiks keturiuose raunduose. Dvikova prasidės abiejų atlikėjų apšilimu. Vėliau abu dainininkai kovos „Perdainavimo“, „Perėmimo“, „Susirėmimo“ ir „Kviestinio svečio“ raunduose.

„Perdainavimo“ raunde kiekvienas dainininkas pristatys vieno ir to paties populiaraus hito versiją. „Perėmimo“ raunde sužinosime, kaip gerai atlikėjams seksis dainuoti vienas kito kūrinius. Raunde „Susirėmimas“ žinomos atlikėjų dainos nuskambės naujame muzikos žanre, pavyzdžiui country, reggae ar electro. Finaliniame „Kviestinio svečio“ raunde abu atlikėjai į sceną žengs su kviestinėmis žvaigždėmis.

Muzikinė kova pirmąkart mūsų šalyje buvo surengta 2012 m. Prieš aštuonerius metus kovojo nugalėtoju tapęs Marijus Mikutavičius ir grupė „G&G Sindikatas“. 2017 m. vykusioje muzikos dvikovoje susitiko nugalėjusi Jazzu ir Donny Montell.

Panašios kovos vyksta daugelyje pasaulio šalių. Jose jau dalyvavo Snoop Dogg, „Major Lazer“, „Metalheadz“, Magnetic Man, „Disclosure“, „Rudimental“, „Chase & Status“, „Shy FX“ „A$AP Mob“, Wiz Khalifa ir kitos muzikos žvaigždės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)