Pagrindinio grupės „Pink Floyd“ kūrybos genijaus Rogerio Waterso filmas-koncertas pristato pasaulines gastroles „Us + Them“, į kurių koncertus buvo išparduoti visi bilietai. Viso per 2017-2018 metus buvo surengta net 156 pasirodymai, kuriuose apsilankė daugiau nei 2,3 mln. žiūrovų visame pasaulyje, rašoma pranešime spaudai.

Prieš dvejus metus Rogeris Watersas pirmą kartą surengė koncertą ir Lietuvoje: į 2018 m. rugpjūčio 26 d. didžiausioje šalyje „Žalgirio“ arenoje vykusį įspūdingą šou taip pat buvo išpirkti visi bilietai.

Gastrolėse roko muzikos lekenda atliko žinomiausius „Pink Floyd“ hitus iš klasikinių albumų „The Dark Side of the Moon“, „The Wall“, „Animals“, „Wish You Were Here“, taip pat skambėjo dainos iš naujausio Roger Waters albumo „Is This The Life We Really Want?“.

Filmas-koncertas, kurį režisavo Sean Evans ir pats Rogeris Watersas, buvo sukurtas naudojant pačias novatoriškiausias skaitmenines vaizdo ir garso technologijas. Jame įamžintos daugybė kvapą gniaužiančių koncertinio šou scenų, nukeliančių žiūrovus į emocingą ir daugybę minčių keliančią kelionę.

Filme-koncerte užfiksuotas įspūdingas Rogerio Waterso šou, įrodantis, kad muzikantas širdyje yra tikras muzikos aktyvistas ir aistringas politikos komentatorius. Jis paskyrė savo gyvenimą kovai su tais, kurie siekia kontroliuoti mūsų gyvenimą ir sunaikinti mūsų planetą. Filmas-koncertas buvo filmuojamas gastrolių Amsterdame (Nyderlandai) metu ir Didžiojoje Britanijoje.

Rogerio Waterso filmo-koncerto „Us+Them“ ištraukos:

Rogeris Watersas – „Happiest Days of Our Lives/Another Brick in the Wall, Part 2 & Part 3“:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)