Ši septynių talentingų vaikinų grupė iš Pietų Korėjos pirmiausia pagerino „YouTube“ rekordą, ir netgi ne kartą. Pasirodžius singlui „Idol“, vos per vieną parą jis buvo peržiūrėtas 45 mln. kartų, o „Boy With Luv“ – netgi 74,6 mln. Netrukus „BTS“ tapo pirmąja K-pop grupe istorijoje, kuri surengė savo šou prestižiniuose Amerikos muzikos apdovanojimuose.

Maža to, „BTS“ tapo pirmąja grupe, nominuota populiariuosiuose „Billboard“ apdovanojimuose. O pernai charizmatiškieji korėjiečiai aplenkė didžiausias muzikos žvaigždes ir laimėjo metų grupės apdovanojimą.

BTS – „Dynamite“

„BTS“ albumas „Love Yourself: Tear“ tapo pirmuoju per keliolika metų, kuris „Billboard“ tope pakilo iki pat pirmos vietos. Po šio pasiekimo „Billboard“ viceprezidentas „BTS“ daromą įtaką jaunimui netgi prilygino „The Beatles“ sėkmei. Tai įrodo ir tai, kad tik „BTS“ pavyko padaryti tą patį ką „The Beatles“ – visi trys grupių albumai pasiekė pirmąsias vietas „Billboard“ tope.

Ir nors Europos ir JAV muzikiniai topai dažnai skiriasi, tačiau ne tada, kai hitą anglų kalba išleidžia fenomenalioji grupė „BTS“. Singlas „Dynamite“ lyderiauja ir mūsų šalyje ir netgi buvo pakilęs į pačią garbingiausią pirmąją vietą.

Apie šį fenomeną iš Tolimųjų Rytų jau yra sukurti bent keturi dokumentiniai filmai. Grupė surengė kelis itin sėkmingus pasaulinius turus, o šiandien pristato dar vieną naujieną – savo neseniai itin išgarsėjusio Jason Derulo ir Jawsh 685 hito „Savage Love“ versiją. Ar ji pranoks ir taip labai sėkmingą originalą?

Jawsh 685, Jason Derulo, BTS - Savage Love (Laxed - Siren Beat)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)