„Iš viso koncertuodamas aplankiau daugiau nei trisdešimt šalių. Įgijau ir sukaupiau didelę atlikimo bei kūrybinę patirtį. Jaučiu, kad jau pribrendau asmeninės kūrybos albumui“, - pranešime spaudai pasakoja atlikėjas.

Edgar Sepa net ketverius metus koncertavo su grupe SEL. Prieš kelerius metus su amerikiečių atlikėju Jamesu Lannu ir jo grupe dalyvavo ture po Europą. Taip pat bendradarbiavo su muzikantais Virgiu Stakėnu, Dreams, Aleksandr Belkin ir Roadband, Raimonda Masiulyte, latvių grupe „Emburgas zeni“, Austrijos atlikėju Tex Robinson, Japonijos pianiste Tajima Mayuko, amerikiečiu Billy Ryan.

„Esu laisvas kūrėjas, santykiuose nepatinka jausti suvaržymus. Vieną dieną tiesiog iš emocijos sukūriau šią dainą. Manau, ji atspindi tai, kuomet porų santykiuose kažkuris yra per didelis „kontrolierius“ ir dažnai tampa įkyrus. Jeigu kažkada neišdrįsite savo antrai pusei tiesiai šviesiai pasakyti, ką jaučiate - tiesiog paleiskite arba nusiųskite šią dainą“, - šypsosi atlikėjas Edgar Sepa.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)