„Ne visada meilė būna tik graži. Būna, kad nesikalbi, būna, kad norisi būti vienam ir tyloje. Kartais būna, kad negali pakelti akių ir pažvelgti į sau artimą, o kartais imi ir pratrūksti. Apie tai daina ir klipas. Ir dar – santykiuose tikrai nėra vienos tiesos, tačiau tarp mūsų skirtingų tiesų reikėtų ieškoti bendrų taškų arba kompromisų“, – pranešime spaudai sako D. Varnas.

Klipą „Nėra vienos tiesos“ žiūrėkite čia:

Dainininkas prisipažįsta, kad visą apdainuotą jausmų skalę yra išgyvenęs ir džiaugiasi, kad šiuo metu jau gali ramiai apie tai kalbėti bei filmuoti klipus, nes aistros aprimę, gyvenimas susidėliojęs į vietas. „Daina gana tiksliai atspindi mano praeitą gana skausmingą gyvenimo etapą, kuris baigėsi skyrybomis. Džiugina tai, kad viskas liko praeityje ir šiandien mane jaudina tiek, kiek reikia meninei išraiškai klipe. O kasdienybėje prisiminti visai nebeskaudu, tačiau pamiršti irgi nenorėčiau. Ateičiai, spėju, bus vertinga“, – sako D. Varnas.

Nors ir pasakoja ne apie patį smagiausią santykių etapą, klipas baigiasi optimistine nata. „Nesinorėjo liūdnos pabaigos, todėl klipo antroje pusėje – jausminis fonas pasikeitęs, valdo šviesios emocijos. Esu neužmušamas optimistas, kuris nuolat kartoja, kad vieno pabaiga yra tuo pačiu ir kito pradžia“, - juokiasi D. Varnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)