DJ Khaled, Drake – „Popstar“

Bene daugiausiai dėmesio sulaukęs pastarojo mėnesio vaizdo klipas – DJ Khaled ir Drake „Popstar“. Kaip visada, žiniasklaidos dėmesį puikiai mokantis patraukti palestiniečių kilmės prodiuseris DJ Khaled ir toliau stebina – „Popstar“ vaizdo klipe Drake‘ą vaidina pats Justinas Bieberis.

John Legend – „Wild“

Atrodytų, dar vienas romantiškas Johno Legendo dainos vaizdo klipas, kuriame jis kartu su modeliu užfilmuoti gražiausiomis akimirkomis. Tačiau šis klipas ypatingas tuo, kad jame modelis – J. Legendo žmona, o kartu jie atskleidžia žinią apie dar vieną jųdviejų į pasaulį besibeldžiančią atžalą.

Ozuna – „Enemigos Ocultos“

Muzikos žvaigždė iš Puerto Riko Ozuna neseniai susirinko visą muzikinių kanalų dėmesį. Pirmiausia dėl šviežiai išleisto albumo „ENOC“, o tada dėl naujo savo singlo „Enemigos Ocultos“ vaizdo klipo, kuriame dega Jungtinių Valstijų Kapitolijus.

Calvin Harris, The Weeknd – „Over Now“

Vizualiai labai spalvingas vaizdo klipas pirmai bendrai Calvin Harris ir The Weeknd dainai „Over Now“ trina ribas tarp technologijų ir realybės. Futuristiniame dainos vaizdo klipe neriama tiesiai į atlikėjo The Weeknd mintis ir kartu su juo keliaujama per miesto džiunglių iki gamtos, kol galiausiai pakylama į kosmosą.

Gashi, Sting – „Mama“

Trap muzikos Philu Collinsu vadinamas Gashi perėjo per ugnį ir vandenį, kad galėtų kurti dainas ir jas pristatyti visam pasauliui. Gashi gimė albanų šeimoje Libijoje, iš kurios jam teko bėgti. Jis keliavo per daugiau nei 20 šalių, kol pateko į Niujorką. Šiandien šis žmogus dainuoja su Stingu. Pristatome jųdviejų ilgai lauktą darbą „Mama“.

Beyonce – „Brown Skin Girl“

Naujausiame Beyonce vaizdo klipe dainai „Brown Skin Girl“ uždainuoja ir jos dukra. Taip pat neseniai visam pasauliui pristatytame vaizdo klipe pasirodo ir daugiau gerai pramogų pasaulyje žinomų veidų – ar jau pastebėjote savo rolę atliekantį supermodelį Naomi Cambell, „Destiny‘s Child“ narę Kelly Rowland, aktorę Lupitą Nyongo, dar vieną Beyonce dukrą Rumi, dainininkus Saint Jhn ir Wizkid?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)