„Kartą paprašiau seno bičiulio Algio padaryti grupės MaNNazz dainos remiksą. Algis pažadėjo padaryti iki Kalėdų, bet nepasakė iki kurių... Ir pagaliau per du metus pagimdė. Tada ir supratome, kad kelio atgal nėra – teks įkurti grupę ir išleisti debiutinį singlą.

Besivystant pirminėms kūrinio idėjoms supratome, jog norime vokalinio kūrinio, kuris tiktų ne tik šokių aikštelėms, o taip pat ir radijams bei muzikos grojaraščiams ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. Čia į pagalbą pasikvietėme mūsų gerą kolegę Kamilę, tos pačios grupės MaNNazz vokalistę", – pasakojo Mykolas.

Muzikinis klipas dainai – taip pat ne atsitiktinis. Autentiška medžiaga naudota klipe byloja, jog atlikėjai savo šaknis Lietuvos vakarėliuose įleido dar 90-aisiais. O mes trumpam galime matyti, kaip mūsų naktinių šokių kultūra atrodė prieš kiek daugiau nei 20 metų.

„Algis neseniai ištraukė iš archyvo 1998 metais su VHS kamera filmuotą diskoteką, tuomet ir kilo mintis padaryti klipą kuriame atsispindi autentiškos 90-jų spalvos, apranga, tikri žmonės, ne aktoriai”, – pasakojo DJ Mikas.

Atlikėjai nė neketina laukti ir tęsia darbą studijoje bei pažada judėti ta pačia kryptimi. Pirmoji daina tai tik pradžia ir netrukus klausytojai galės išgirsti antrąjį grupės „MADISKO” singlą. O kol kas prodiuseriai kviečia į savo pasirodymą, kuris vyks menų fabrike „Loftas” rugsėjo 16 dieną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)