Marko Ronsono leidybinė kompanija „Zelig Records/Columbia“ dar šį rudenį išleis Raissos debiutinį albumą „Herogirl“. Ne paslaptis, kad albumo pavadinimui, kaip ir jo nuotaikai, daug įtakos turėjo ir Davido Bowie hitas „Heroes“.

„Albume dainuoju apie buvimą aukščiau visų tų negatyvių emocijų aplink. Taip pat apie tai, kad nereikėtų jaustis kvailai, jei turi labai daug jausmų, meilės ir vilties. Galiausiai kiekvienas galime tapti patys sau herojais ir tai pasiekti gali tikrai kiekvienas“, – apie savo kūrybą, kuri taip sužavėjo patį Marką Ronsoną, kalba pati Raissa.

Raissa – „Valentine“

Raissa gimė Ispanijoje, ispanės ir prancūzo šeimoje, tačiau nuo mažumės daug keliavo. Jai teko pagyventi ir Kvala Lumpūre, ir Pekine, ir Sidnėjuje. Šiuo metu dainininkė yra apsistojusi Londone, kur baigė prestižinę „Central Saint Martins“ meno mokyklą ir kur sparčiai rutuliojasi jos kaip dainininkės karjera.

Karantino metu Markas Ronsonas perrašė ir pristatė legendinę Richardo ir Lindos Thompsonų dainą „I Want To See The Bright Lights Tonight“ (1974 m.), kurios naujojoje versijoje skamba ne kieno kito, o Raissos balsas. Tai buvo pirmas kartas, kai Markas pasirinko Raissos balsą iš visų kitų galimų.

Mark Ronson, Raissa – „I Want To See The Bright Lights Tonight“

Raissa taip pat kaip ir Marką žavi septyniasdešimtųjų muzika, o jos didžiausiu įkvėpimu nuo pat vaikystės yra lietuviškų šaknų turintis muzikantas ir poetas Leonardas Cohenas. Ją įkvepia ir Deivido Lyncho filmai, ir kasdieniai pokalbiai su šeima ir draugais.

Markas Ronsonas yra bene geidžiamiausias prodiuseris, kuris prisidėjo prie tokių superhitų kaip Bruno Mars „Uptown Funk“, Lady Gagos „Shallow“, Amy Winehouse „Rehab“ ir šimtų kitų sukūrimo. Už juos jis yra susirinkęs begalę svarbių apdovanojimų. Su Marku svajoja dirbti daugybė muzikantų, taip pat ir pačios didžiausios muzikos žvaigždės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)