Atlikėjai neslėpė, kad vos įžengę į fotostudiją pajuto konkurencijos kibirkštis.

„Atsimenu, kad pradžioje jaučiau lengvą įtampą, skatinusią jau dabar pradėti konkuruoti tarpusavyje“, – sako Moniqué. „Tačiau netrukus įtampa atslūgo ir buvo labai smagu, kaip ir visada, kai dirbame su Justinu. Viskas draugiškai ir taikiai, tačiau esu tikra, kad arenoje viskas bus kitaip! „Red Bull SoundClash“ šiemet yra vienas laukiamiausių renginių, todėl labai džiaugiuosi, kad esu jo dalis“.

Vienas populiariausių muzikos atlikėjų Justinas Jarutis teigė, kad fotografuotis buvo linksma ir smagu.

„Su Monika visada linksma darbuotis, o fotografuotis – dar linksmiau“, – pasakoja Justinas Jarutis. „Mūsų bendri juokeliai ir fotografo Luko geras humoro jausmas nuteikė puikiai. Nekantraudamas laukiau, kada fotosesijos rezultatu galėsime pasidalinti su savo gerbėjais“.

Renginiui intensyviai besiruošiantys Moniqué ir Justinas Jarutis susitiks keturiuose muzikinės dvikovos raunduose: „Perdainavimas“, „Perėmimas“, „Susirėmimas“ ir „Kviestinis svečias“. Pagal pasaulines taisykles, dvikova prasidės abiejų atlikėjų apšilimu.

„Perdainavimo“ raunde kiekvienas atlikėjas pristatys to paties populiaraus hito versiją. „Perėmimo“ raundas atskleis, kaip gerai atlikėjams seksis sudainuoti vienas kito kūrinius. Raunde „Susirėmimas“ žinomos atlikėjų dainos nuskambės naujame muzikos žanre, pavyzdžiui country, reggae ar electro. Finaliniame „Kviestinio svečio“ raunde publikos lauks didžiausi siurprizai – atlikėjai į sceną žengs su kviestinėmis žvaigždėmis.

„Red Bull SoundClash“ renginys pirmą kartą mūsų šalyje buvo surengtas 2012 m., kada tarpusavyje kovojo Marijus Mikutavičius ir grupė „G&G Sindikatas“. Prieš aštuonerius metus vykusioje kovoje triumfavo Marijus Mikutavičius. 2017 m. „Red Bull SoundClash“ muzikos dvikovoje susitiko Jazzu ir Donny Montell. Po įspūdingos šou nugalėtoja tapo Jazzu.

Didžiulės sėkmės sulaukusios kovos vyksta daugelyje pasaulio šalių. Jose jau dalyvavo Snoop Dogg, „Major Lazer“, „Metalheadz“, Magnetic Man, „Disclosure“, „Rudimental“, „Chase & Status“, „Shy FX“ „A$AP Mob“, Wiz Khalifa ir kitos muzikos žvaigždės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)