Tai post-ironiškas Lietuvos koncentratas patalpintas… lazeryje! Unikalus albumo pavidalas sukels ne tik ypatingą estetinį pasigėrėjimą, bet ir turės multifunkcinę praktinę paskirtį, rašoma pranešime spaudai.

Albume bus apdainuoti ryškiausi Lietuvos įvykiai ir reiškiniai, tokie kaip darbo klasės problemos, Lietuvos santykis su pabėgėliais, miniatiūrinės stichinės nelaimės, miegamųjų rajonų karai, reiklus religingumas, pomėgis vairuoti BMW markės automobilius ar nuolatinis šalies kitimas.

Plačiau apie neįprasto formato albumą ir planuojamus vaizdo klipu Ž. Kudirka papasakojo laidoje „Delfi premjera“, ją galite pamatyti straipsnio viršuje.

Grupė Vilniaus Energija – tai avangardinio repo ir alternatyvios elektroninės muzikos duetas. Radę teisinę spragą, kūrėjai užregistravo žymios energetikos korporacijos pavadinimą ir naudoja jį savo kūrybiniams tikslams.

Jau šį savaitgalį galėsite patys pirmieji išgirsti naująjį albumą gyvai ir parsinešti jį kuo tikriausiame lazeriniame pavidale!

Pristatymų datos:

09 11 Empty Brain Resort, Vitebsko g. 23, Vilnius (nuo 20:00)

09 12 Klubas Lizdas, Nepriklausomybės aikštė 12, Kaunas (nuo 23:00)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)