Kaip rašoma išplatintame organizatorių pranešime, šis konkursas vyks jau aštuoniolliktąjį kartą, šįkart renginio šeimininkais taps lenkai. Konkurse, kuris bus transliuojamas iš Varšuvos, dalyvaus vos 13 šalių atstovai. Tai bus atlikėjai iš Armėnijos, Baltarusijos, Prancūzijos, Sakartvelo, Kazachstano, Maltos, Nyderlandų, Rusijos, Serbijos, Ispanijos, Ukrainos bei Lenkijos. Prie šių šalių pirmąkart „Vaikų Eurovizijos“ istorijoje prisijungs Vokietija.

Atsižvelgus į tai, jog lapkritį greičiausiai dar nebus pasibaigusi COVID-19 pandemija, nuspręsta, jog renginys bus transliuojamas tiesiogiai iš TV studijos, tačiau laikantis visų saugumo reikalavimų. Čia bus vedėjai ir tik būtiniausi komandos nariai. Kiekvienos šalies atstovų pasirodymas bus transliuojamas gyvai iš tos šalies, kuriai tie atlikėjai atstovauja.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją