Šį kartą vaikinai nustebino savo fanus įspūdingu humoristiniu klipu „Nesu tikintis“, kuriame taip pat įsiamžino ir žymus repo atlikėjas, sportininkas, verslininkas ir aktorius Vytautas Medineckas, plačiau žinomas kaip Ironvytas, ir Dominika Lamauskaitė, kuri 2019 metais buvo išrinkta gražiausia Lietuvos lenkaite, rašoma spaudos pranešime.

„Tai yra rimčiausias ir daugiausiai pastangų bei resursų reikalavęs muzikinis klipas, kurį sukūrėme su mūsų komanda. Filmavome 3 dienas, nuo ryto iki vakaro, kol dar švietė saulė, vidutiniškai po 12 valandų. O nekalbu apie mėnesį trukusį pasiruošimą ir komplikuotą scenarijaus rašymo procesą“, — sako grupės lyderis ir šio klipo režisierius Vitalij Valentinovič.

„Tai buvo mano pirma tokia patirtis, kai turėjau nuo A iki Z... lietuvių abėcėlėje iki Ž, surašyti visą scenarijų pagal Fengšui. O juk nesu baigęs jokių studijų, susijusių su scenarijaus rašymu. Pasirodo, kad turėti kažkokią abstrakčią klipo idėją ir ją tvarkingai iki galo surašyti ant popieriaus yra du visiškai skirtingi dalykai. Tai yra panašu į knygos rašymą, kurioje turi išdėstyti visas detales, nuodugniai išanalizuoti veikėjus ir jų būsenas tam tikrose situacijose. Tai buvo sunki, bet be galo įdomi ir tikiuosi ne paskutinė tokia patirtis.

Iš pradžių atrodo, kad scenarijus yra gan standartiškas, netgi popsinis: du skirtingo tipažo vaikinai pamato gražią merginą ir bando ją sužavėti skirtingais būdais. Kol jie tarpusavyje varžosi ir pešasi dėl damos širdies, ateina trečias, kuris ir laimi. Klasika. Bet tuo muzikinis klipas nesibaigia. Kadangi „Black Biceps“ mėgsta laužyti stereotipus, pačiame klipo gale žiūrovų laukia netikėtas posūkis. O koks tai posūkis, sužinosite peržiūrėję mūsų klipą. Lai būna intriga.“

Nestandartinis yra ne tik klipo konceptas, bet taip pat ir pagrindinė lokacija: daug diskusijų šį vasaros sezoną sukėlęs Vilniuje įrengtas Lukiškių aikštės pliažas.

„Iš pradžių planavome filmuoti viską Nidoje. Juk kas geriau mums gali perteikti vasaros nuotaiką, jei ne pliažas ir jūra? Po to, sužinoję, kad tai bus pirmas ir ko gero paskutinis toks pliažas Vilniaus centre, nutarėme jį įsiamžinti. Juk jūra niekur nepabėgs, o vat Lukiškių aikštės pliažas... Jau pabėgo. Kadangi mėgstame satyrą, nutarėme, kad tai yra tobula lokacija humoristiniam vasariškam klipui. O ir iki šiol jokia lietuviška grupė, nėra nufilmavusi muzikinio klipo šiame pliaže, o prie jūros muzikinių klipų mums tikrai netrūksta. Nors vasara jau baigėsi ir greitai visiems prasidės rudens sezono depresinis laikotarpis, norime, kad šis muzikinis klipas atneštų jums kuo daugiau gerų emocijų ir bet kurią akimirką perkeltų jus į vasaros atmosferą. Smagaus žiūrėjimo!“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)