Tris kartus geriausiu pasaulio didžėjumi pripažintas olandų muzikos prodiuseris Martinas Garrixas yra pavyzdys, kaip kūrybiškai bet kokiomis sąlygomis pasiekti savo klausytojus. Šiandien jis su britų muzikos sensacija Elderbrook pristato singlą „Fire“. O jo premjera įvyko virtualiame „Tomorrowland Around The World“ festivalyje prieš mėnesį.

Martinas Garrixas tapo bene didžiausia „Tomorrowland Around The World“ žvaigžde. Jo pasirodymą papildė žaidimų industrijos efektai, 3D šviesų sprendimai ir dar daugybė kitų interaktyvių naujovių. O savo pasirodymą virtualiame festivalyje jis pabaigė kūriniu „Fire“. Šiandien kartu su britu Elderbrook „Fire“ jis pristato ir singlo pavidalu. Tiesa, tai jis daro po naujuoju savo slapyvardžiu – Ytram.

Ytram, Elderbrook – „Fire“:

„Vienas draugas mane supažindino su Elderbrook kūryba. Iškart patiko jo skambesys. Atostogų metu jo muzikos klausiausi be sustojimo, kol susirašėme per „Instagram“, – pasakoja superhito „Don’t You Worry Child“ autorius M. Garrixas.

Nuo to laiko, kai abu muzikantai ėmė bendrauti per socialinius tinklus, praėjus vos kelioms savaitėms gimė „Fire“. Netikėtas bendradarbiavimas stebina ne tik jų gerbėjus, bet ir pačius muzikantus. Tiesa, iki šiol jie nėra susitikę gyvai.

„Visada žavėjausi Martinu, o karantino metu socialiniuose tinkluose pamačiau jo įrašą su mano daina „Numb“, taigi paklausiau, ar nenorėtų padirbėti kartu. Tai vyko pačiame saviizoliacijos įkarštyje, taigi „Fire“ sukūrėme ir įrašėme per „Zoom“ programėlę“, – pasakoja „Grammy“ nominantas Elderbrook.

Šis darbas yra tik dar vienas pavyzdys, kaip sėkmingai 24-erių Martinas Garrixas išnaudojo laiką karantine. Nuo pat 16-os metų intensyviai keliaujantis atlikėjas per visus tuos metus neturėjo laiko atsikvėpti, tačiau ir saviizoliacijos metu jis surengė įsimintinų pasirodymų.

Priminsime, kad vienas jų vyko ant jo paties namų stogo Amsterdame. Taip pat M. Garrixas grojo ant vienos iš Amsterdamo apžvalgos aikštelių 135 metrų aukštyje, jachtoje, plaukdamas Olandijos upėmis ir kanalais, virtualiame festivalyje bei kitose neįprastose vietose ir situacijose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją