Kaip visada, žiniasklaidos dėmesį puikiai mokantis patraukti palestiniečių kilmės prodiuseris Khaled ir toliau stebina – „Popstar“ vaizdo klipe vaidina pats Justinas Bieberis.

DJ Khaled, Drake – „Popstar“

Vaizdo klipas prasideda nuo to, kad DJ Khaled primygtinai ragina reperį Drake, kuris dainuoja „Popstar“ single, sukurti jam vaizdo klipą. Nusivylęs ir nuo DJ Khaled prašymu pavargęs Drake paprašo Justino Bieberio nusifilmuoti vietoj jo.

Justinas sutinka ne tik filmuotis, bet ir pavaidinti, kad dainuoja (nors fone skamba Drake balsas). Vaizdo klipe matomas hiperbolizuotas popžvaigždės gyvenimas, kuris iš tikrųjų nėra svetimas pačiam Bieberiui. Beje, akyliausi vaizdo klipe pastebės ir J. Bieberio žmoną Hailey.

Pristatydamas klipą savo socialiniuose tinkluose Drake parašė: „Ačiū J.B., lieku skoloje.“ Tuo tarpu Justinas jam atrašė: „Bet kada.“

2020 m. DJ Khaled pradėjo laimėjimu prestižiniuose „Grammy“ apdovanojimuose, pasirodymu legendinėse NBA „All Star Game“ rungtynėse ir filme „Bad Boys For Life“, kuriame taip pat vaidina tokios kino žvaigždės kaip Willas Smithas.

Taip pat šiemet jam gimė antras vaikas. O albumas, pavadintas pirmojo sūnaus vardu „Father of Asahd“, kuris išėjo pernai, yra vertinamas kaip iki šiol geriausias DJ Khaled darbas. Taip pat neseniai jis paskelbė apie ruošiamą dvyliktąjį savo albumą „Khaled Khaled“.

Kontraversiškai vertinamas DJ Khaled jau daugybę metų bendradarbiauja su didžiausiomis muzikos žvaigždėmis, tokiomis kaip Jay-Z, Beyonce, Nicki Minaj, John Legend, Justinas Bieberis, Rihanna, Snoop Dogg, Kanye West ir daugeliu kitų.

Be muzikinės veiklos DJ Khaled yra parašęs bestselerį „The Keys“ apie kelią į sėkmę. O Covid-19 akivaizdoje operatyviai sutelkė jėgas su kolegomis ir sukūrė fondą, kuris aprūpino medikus reikalingomis priemonėmis kovoje su pandemija. Taip pat DJ Khaled yra įkūręs ir daugiau fondų žmonėms, kuriems reikia pagalbos, daugiausiai jaunimui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)